Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kemal Doğulu: Erkek adam kaşını almaz
        1

        Özellikle gençlere vücutlarını tanımaları gerektiğini söyleyen Kemal Doğulu, "Sırf moda diye giyinmeyin. Bu çok yanlış" dedi. Kemal Doğulu, sanat dünyasıyla ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı.

        2

        "ALEYNA'NIN HASTASIYIM"

        Doğulu, son dönemin yıldızı Aleyna Tilki'yi çok sevdiğini belirterek, "Aleyna'nın hastasıyım" dedi. "Tarzını nasıl buluyorsunuz" sorusuna ise "Aleyna bana gelsin. Rahat bırakın şu kızı" açıklamasında bulundu.

        3

        "HADİSE ÇOK FARKLI"

        Doğulu, cesur kıyafetleriyle çok konuşulan Hadise için, "Hadise farklı. Kendini o kostümler içinde iyi hissediyor demek ki... Bence sahne için güzel giyiniyor. Beğeniyorum sahne kostümlerini" dedi.

        4

        "KİMSE KUSURA BAKMASIN, EN İYİ GİYENEN GÜLŞEN"

        Sahne sanatçıları içinde en beğendiği ismi de açıklayan Doğulu, "Kimse kusura bakmasın en beğendiğim, en iyi giyenen Gülşen... Çok güzel giyiniyor" diye konuştu.

        5

        "ARTIK AMCA OLMAK İSTİYORUM"

        Erkek sanatçılardan ise "Kardeşim Kadir Doğulu'nun tarzını çok beğeniyorum. Ayrıca bir an önce amca olmak istiyorum" diyerek kardeşi Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül'e gönderme yaptı.

        6


        "ERKEK ADAM KAŞ ALDIRMAZ, MAKYAJ YAPMAZ"

        Çarpıcı açıklamalarına devam eden Doğulu, "Erkek adam kaşını almaz bana göre. Makyaj yapmaz. Yüzüne de nemlendirici sürmez" sözleriyle büyük alkış aldı.