Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Kardashian ile Kanye West neden boşanıyor? Kardashian açıkladı - Magazin haberleri
        1

        2014 yılında Kim Kardashian ile dünyaevine giren ve şimdilerde ise boşanma aşamasında olan Amerikalı rapçi Kanye West'in, Bradley Cooper ile ayrılığından sonra adı kimseyle anılmayan Rus model Irina Shayk (35) ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı.

        2

        PARİS'TE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

        West, 44. yaşını geçtiğimiz hafta sevgilisiyle birlikte Fransa'da kutladı. Çift, aşk söylentilerinin ardından ilk kez yan yana görüntülendi. West'in doğum gününde Irina Shayk ile birlikte Provence'ta geceliği bin 550 euro olan tatil köyünü üç gün kapattığı öğrenildi. West'in 28 villadan oluşan otele 130 bin 200 euro (1.3 milyon TL) ödediğine ilişkin iddialar basına yansıdı.

        3

        "ORTAK NOKTAMIZ YOK"

        Yaşananlardan sonra Kim Kardashian, 14 yıl sonra final yapan reality şovunda ayrılıkla ilgili konuştu. Kardashian, "Kanye ile ortak bir noktamız olmadığını anladığım için ayrılmak istedim. Terapiste gidince bu evlilikte mutsuz olduğumu fark ettim." dedi.

        Ünlü yıldız ayrıca, hayalindeki erkek hakkında "Peşinden sürükleneceğim birini değil her şeyi birlikte çözebileceğimiz birini istiyorum." ifadelerini kullandı.

        4

        İLK SÖYLENTİ INSTAGRAM'DA ÇIKTI

        West ile Shayk'ın 'aşk' söylentisi, 'DeuxMoi' adlı Instagram hesabından yapılan paylaşımlarla ortaya çıkmıştı. İsimsiz bir kullanıcının, "Kanye West, şimdi gizlice Irina Shayk, namı diğer Bradley Cooper'ın bebeğinin annesiyle çıkıyor" mesajı dedikoduları alevlendirmişti.

        5

        11 YILDIR TANIŞIYORLAR

        Irina Shayk, 2010 yılında West’in "Power" müzik videosunda yer almış ve bu video ünlü modelin şöhret basamaklarını hızlı çıkmasında etkili olmuştu. West ile Shayk, 2012 Paris Moda Haftası'nda da birlikte eğlenirken görülmüştü.

        6

        "SENİ ÖMÜR BOYU SEVECEĞİM"

        Kardashian, West'in doğum gününü Instagram hesabından kutlamıştı. Kanye West ve üç çocuğu ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan reality show yıldızı, gönderisine, "Doğum günün kutlu olsun. Seni ömür boyu seveceğim!" sözlerini not düşmüştü. Kardashian, bu paylaşımı ile boşanıyor olmalarına rağmen 'West'e olan sevgisinin kaybolmadığını gözler önüne serdi' yorumlarının yapılmasına neden olmuştu.

        7

        West'in, Kim Kardashian ile boşanma davası sürüyor. Kim Kardashian ve Kanye West, bu süreçte uyumlu olmayı sürdürüyor. Evlilik sözleşmesine bağlı kalan ikili, ayrıca çocuklarının ortak velayeti konusunda da hemfikir.

        8

        'İHANET' İDDİALARI AYRILIK GETİRDİ

        Shayk, ardından kızı Lea'nın babası olan Bradley Cooper ile birliktelik yaşamaya başlamış ancak 2019 yılında yollarını ayırmıştı. İkilinin ayrılık nedeni olarak ise şarkıcı Lady Gaga gösterilmişti.

        'A Star Is Born' filmindeki rol arkadaşı Lady Gaga ile Bradley Cooper hakkında çıkan aşk dedikoduları uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

        9

        CRISTIANO RONALDO İLE AŞK YAŞAMIŞTI

        Irina Shayk da 2010'da dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile birlikteliğe başlamıştı. 2015 yılına kadar aşk yaşayan çiftten Irina, Ronaldo hakkında çıkan ihanet haberlerinden sonra ayrılık kararı almıştı.

        10

        "BUNU AÇIKLAMAK İSTEMİYORUM"

        Geçtiğimiz aylarda özel hayatı hakkında neden konuşmadığını anlatan Shayk, "Eski ilişkim tamamen benimle alakalı bir durumdur ve özeldir. Bunu açıklamak istemiyorum çünkü içimde yaşadığım şeyler. Bir çocuk yetiştirmekle çok meşgulüm. Eğer insanlar benimle ilgili yazmak isterlerse, yaparlar ama ben kendi hayatıma ve arkadaşlarıma odaklandım. Geri kalanı gürültü." demişti

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ