Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema 'Kimya'nın ekip gösterimi yapıldı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İlk uzun metrajı ‘Ben Bir Denizim' ile adını duyuran Umut Evirgen'in hem yönetmenliğini hem senaristliğini üstlendiği ikinci uzun metraj filmi 'Kimya'nın ekip gösterimi gerçekleşti. Ekip gösterimine filmin oyuncularından Melisa Şenolsun, Levent Üzümcü, Belçim Bilgin, Bora Akkaş, Necip Memili, Müge Bayramoğlu, Celil Nalçakan ile Esra Ruşan katılırken ekibi Ali Bilgin, Nur Fettahoğlu, Yasemin Allen gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı.

        Ekip, film öncesi yaptıkları röportajda film sürecini, filmle ilgili duygularını ve gidecekleri 37'inci Varşova Film Festivali için heyecanlarını dile getirdi.

        REKLAM
        Umut Evirgen
        Umut Evirgen

        Önümüzdeki günlerde 37'inci Varşova Film Festivali'nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek film, festivalin 'Competition 1 - 2' bölümünde yarışacak.

        Nur Fettahoğlu
        Nur Fettahoğlu

        'Kimya', fiziksel olarak iç içe geçmiş mekanlardaki 50'li yaşlardaki beyaz yakalı bir adam ile 20'li yaşlardaki bir kızın beraber geçirdikleri saatleri konu alıyor. Film, ikilinin sınırlarını aşmadan birbirlerine yalnızlıklarını unutturmalarını sıcak ama melankolik bir dille aktarıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ