Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Kirpik tipine göre doğru maskara fırçası seçimi

        Makyajın en önemli tamamlayıcısı maskaralar. Doğru bir maskara tercihiyle makyajınızı kusursuz bir biçimde tamamlayabilirsiniz. Peki hangi maskara fırçasının kirpiğinize uygun olduğunu biliyor musunuz? İşte Hthayat.com

        'dan Ezgi Ece Aşkıngil'in haberine göre haberine göre kirpiğinize uygun maskara fırçaları..

        KISA KİRPİKLER

        Kısa kirpiklere sahip olanlar, plastik veya kıl fırçalı düz maskaraları tercih etmelidir. Böylece kirpikler üzerinde daha kontrollü bir uygulama yapabilir, kirpiklerinizin tamamını boyayarak daha uzun kirpikler elde edebilirsiniz.

        DÜZ KİRPİKLER

        Kirpiklerinizdiken gibi düz duruyorsa biraz kıvrım fena fikir sayılmaz. Yay biçiminde olan kıvrık maskaraları tercih edin. Böylece kirpikleriniz daha kıvrık ve buğulu görünür.

        REKLAM

        UZUN KİRPİKLER

        Uzun kirpiklere sahipseniz kıl fırçalı maskaralardan uzak durmanızda fayda var. Orta kalınlıkta, plastik uçlu maskara kullanabilirsiniz.

        SEYREK KİRPİKLER

        Eğer kirpikleriniz seyrekse dolgun bir görünüm elde etmek için kullanmanız gereken maskara kıllı ve kalın uçlu olanlardır. Maskara fırçasının kalınlığı dolgunlaştırma etkisiyle doğru orantılı olarak artar. Makyajınızı tamamlamak için en kalın maskara fırçalarını kullanmanızı öneririz.

        http://hthayat.haberturk.com/guzellik/makyaj/haber/1050969-kirpik-tipine-gore-maskara-fircasi
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ