Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kısmetse Olur'a beklenmedik veda! 2 kişi aynı anda yarışmadan ayrıldı!
        1

        Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adlı yarışmaya her hafta bir kişi veda ediyor. Geçtiğimiz hafta Tuğçe'nin elendiği yarışmada bu hafta beklenmedik bir gelişme yaşandı. Kısmetse Olur evine iki yarışmacı aynı anda veda etmek zorunda kaldı.

        2

        Haftanın 6 günü YouTube platformunda izleyicisi ile buluşan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasında bu hafta birçok ilişki son buldu. Fırtınalı aşkların yaşandığı evde bu hafta 2 favori yarışmacı aynı oyları aldı ve ödül ikiye bölündü. Hal böyle olunca yarışmacılar evlerini koruma altına alamadı.

        3

        Kısmetse Olur Aşkın Gücü son bölümünde ise haftanın favori yarışmacıları Yeliz ve Erhan olurken eleme adayları ise Merve ve Zeyd seçildi.

        4

        Haftanın favori yarışmacıları yani Yeliz ve Erhan'ın eşit oy almasıyla 15.000 TL para ödülü eşit bir şekilde bölündü. Hal böyle olunca iki yarışmacı da evini koruyamadı ve bu hafta yarışmaya iki isim veda etmek zorunda kaldı.

        5

        ZEYD GÜMÜŞTUTAN

        Elenen isimlerden biri olan Zeyd, konuyla alakalı herhangi bir açıklamada bulunmadı.

        6

        MERVE DEMİRBİLEK

        Merve eleme gerçekleştikten sonra sosyal medya hesabından; "Merhaba canlarım. Destekleriniz için çok teşekkürler. İyi ki varsınız!" notunu yayınladı.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ