Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kıvanç Tatlıtuğ canlandırdığı Sarı Saruhan karakterini anlattı - Magazin haberleri
        1

        İHA'nın haberine göre, Türk Sineması’nın unutulmaz filmleri listesinde yer edinen Organize İşler, 14 yıl sonra Organize İşler Sazan Sarmalı ile sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor.

        2

        Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı, başrolünün yanı sıra yönetmen koltuğunda da oturduğu “Organize İşler - Sazan Sarmalı” filminin Sarı Saruhan’ı Kıvanç Tatlıtuğ, filmi ve hayat verdiği Adanalı Saruhan Zincir’i anlattı.

        3

        Unutulmaz bir serüven yaşadığını belirten Tatlıtuğ, şunları söyledi:

        4

        “Organize İşler gibi köklü bir filmin ikinci versiyonunda oynuyor olmak, benin için çok büyük bir mutluluk ve gurur duydum.

        5

        Saruhan derin bir adam. Biraz emek verilirse çok daha güzel şeyler yapabilecek potansiyeli ve kapasitesi her zaman var.

        6

        Aynı zamanda zor da bir karakter. Saruhan ve Asım karakteri üzerinde konuşursak eğer; çok komik, çok enteresan çatışmaları var. Onların hikayesi ve mücadelesi çok ilginç.

        7

        Benim çok hoşuma gitti, oynarken çok güldük, bunu bütün samimiyetimle söyleyebilirim hatta gülmekten bazen oynayamadık. Bütün arkadaşlarıma buradan teşekkür ediyorum.

        8

        Çok güzel bir serüveni yaşattıkları için ve bende bunun parçası olduğum için... İnsanların gülebileceği, eğlenebileceği, gerçekten samimi bir şekilde kahkaha atabileceği bir işi yaptığımızı düşünüyorum”

        9

        Film 1 Şubat’ta seyirci karşısında olacak.

        28
        29

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ