Kocaeli'de aşırı hız yaptığı için kendisini uyaran kişiye saldıran sürücü emniyette
Kocaeli'de aşırı hız yaptığı için kendisini uyaran kişiye saldırdığı gerekçesiyle İstanbul'da yakalanan sürücü, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.
Kocaeli'de aşırı hız yaptığı için kendisini uyaran kişiye saldırdığı gerekçesiyle İstanbul'da yakalanan sürücü, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.
Cumhuriyet Mahallesi'nde bir babanın sokakta çocuklarıyla yürüdüğü esnada aşırı hız yaptığı için uyardığı kişi tarafından saldırıya uğramasına ilişkin çalışmalar sürdü.
Kimliği tespit edilerek İstanbul'da yakalanan sürücü O.C. (33), Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.
Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edilecek.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.