Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dinçer AKBİR/KARTEPE (Kocaeli), (DHA)KOCAELİ´nin Kartepe ilçesi turistik Maşukiye bölgesinde 3 katlı bir ahşap restoran alev alev yandı.

        Kartepe´deki turistik Maşukiye bölgesinde 3 katlı bir restoranda, öğle saatlerinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm binayı sardı. Bu sırada binanın ikinci katından atlayan ismi açıklanmayan 1 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye, polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi´ne kaldırılırken, itfaiye ekipleri ise yangına müdahale etti. Kartepe itfaiyesine ek olarak İzmit ve Gölcük itfaiyelerinden ekipler de bölgeye sevk edildi. 

        İtfaiyenin yaklaşık 1,5 saatlik çalışmasıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

        Restoranın kullanılmaz hale geldiği yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Kocaeli / Kartepe Dinçer AKBİR

        2020-03-15 16:25:19

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler