Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kraliyet Ailesi'nde Meghan Markle krizi! Kate Middleton ile anlaşamadıkları konuşuluyor
        1

        İngiliz Kraliyet Ailesi'nin çiçeği burnunda çifti Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kensington Sarayı'ndan taşınıp 2. Elizabeth'in kendilerine hediye ettiği Frogmore House adlı malikaneye yerleşeceği açıklandı.

        2

        Prens Harry ve Meghan'ın, ilkbaharda dünyaya gelecek bebeklerini daha rahat bir alanda büyütmek için böyle bir karar aldığı belirtildi.

        3

        Ancak İngiliz basını bu taşınmanın ardında çok farklı bir neden olduğunu yazdı. Kulisler, Meghan Markle'ın aileye katıldıktan sonra istekleri ve geçimsizliği nedeniyle taşınacağını öne sürdü.

        4

        Hatta Prens William, Kate Middleton, Prens Harry ve Meghan Markle arasında kriz çıktığı iddia edildi.

        5

        İki kardeşin yollarını ayırmasının altında yatan nedenin ise büyük gelin Kate Middleton ile aileye yeni katılan Meghan Markle'ın geçinememesi gösterildi.

        6

        Kate ve Meghan'ın çok farklı yapıda olduklarını belirten kaynaklar, eltilerin dışarıdan yakın dursalar da aslında çok iyi anlaşamadığını söyledi.

        7

        İngiliz basını, geçtiğimiz günlerde Kraliyet Ailesi'ne girdikten hem istekleri, hem alışkanlıkları hem de giyim tercihiyle Markle'ın birçok kez uyarı aldığını yazmıştı.

        8

        Hatta "Meghan'a daha az Hollywood yıldızı ve daha çok bir soylu gibi giyinmesi konusunda uyarılar yapıldı" demişti.

        9

        Ayrıca Düşes Meghan'ın çalışanlarını sabahları saat 5'te ayağa kaldırdığı konuşulmuştu. Markle'ın saray içerisindeki isteklerinin, birçok saray çalışanı ve Kraliyet Ailesi üyesi tarafından tepki çektiği öne sürülmüştü.