Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kül Masalı dizisi konusu ne, hikayesi gerçek mi? TRT 1 yeni dizisi Kül Masalı oyuncuları kimler?
        1

        Yapımcılığını Cemil Cengiz'in üstlendiği Kül Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Metin Balekoğlu oturuyor. 15 Şubat'ta ilk bölümüyle yayınlanacak dizinin hikayesini Nesrin Aytamay, senaryosunu ise Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel kaleme alıyor. Peki, Kül Masalı oyuncuları kimler ve konusu ne? İşte, detaylar...

        2

        KÜL MASALI DİZİSİ KONUSU

        Türkiye’nin en zengin ve köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), yoksul ve mütevazı bir geçmişten gelen Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte aşık olup evlenirler. Özge yaklaşık 6 yıldır bir restoranda aşçılık yapmaktadır. Özge’nin Arat’ın ailesinin yaşadığı konağa gelin olarak girmesi onu bir anda bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya sokar.

        3

        Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge’nin kız kardeşi Behiye'nin (Gizem Güneş) zenginlik ihtirası ve Arat’ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) peşini bırakmayan gölgesi Özge'nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirir.

        4

        KÜL MASALI DİZİSİ OYUNCULARI

        Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcineoğlu'nun yer aldığı dizide Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala, Gizem Güneş, Berfu Öngören, Handan Yıldırım, İlker Sami Kılıç, Kahraman Sivri ve Güner Özkul gibi oyuncular da rol alıyor.

        5

        KÜL MASALI DİZİSİ GERÇEK HİKAYE Mİ, UYARLAMA MI?

        Kül Masalı dizisinin uyarlama ya da gerçek hikaye olduğuna ilişkin bir bilgi bulunmuyor.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ