Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kulüp 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix Kulüp 2. sezon fragmanı yayında! Kulüp yeni sezon tarihi...

        Kulüp, 2021'de Netflix platformunda yayınlanan dram türündeki Türk internet dizisidir. 6 bölümden oluşan ilk sezonun ardından gözler Kulüp 2. sezon ne zaman gelecek sorusunun cevabına çevrildi...

        KULÜP 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        Kulüp dizisinin ilk sezonun ikinci kısmı 6 Ocak’ta izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yayınlanan fragmanında Orhan Selim’e, ‘Yarın biraz daha ölçülü bir şov yapalım. Daha normal bir kostüm giyersin bu seferlik işte.’ diyor. Selim, ‘Size bir zarar gelmesin diye.’ diyor.Raşel ve İsmet arasında da sular durulmuyor. Mathilda Raşel’e, ‘Yapma Raşel bu İsmet sahip çıkmayacak sana!’ diyor. Raşel ise çıkacak diye ısrar ediyor.

        KULÜP DİZİSİ KONUSU NEDİR?

        Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde çalışır. Matilda'nın kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel'i Pera'nın belalısı olan Fıstık İsmet'ten uzak tutmak için çabalar. Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.

        NETFLİX KULÜP OYUNCULARI KİMLER?

        Kulüp dizisinin oyuncu kadrosunda Evlilik Hakkında Her Şey ile son olarak karşımıza çıkan Gökçe Bahadır'ın yanı sıra Barış Arduç, Salih Bademci, Fırat Tanış, Metin Akdülger, Asude Kalebek gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Masum'da imzası bulunan Seren Yüce ile İstanbullu Gelin gibi tv dünyasında ses getiren yapımlarda imzası bulunan Zeynep Günay Tan üstleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ