Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Pana Film duyurdu! Kurtlar Vadisi Netflix'te mi yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman?

        Kurtlar Vadisi Netflix'te mi yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman? soruları vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Fenomen Türk dizisi Kurtlar Vadisi, yaklaşık 2 sezondur herhangi bir televizyon kanalı ile anlaşma sağlayabilmiş değil. Kurtlar Vadisi Kaos ismiyle 2020 yılında ekranlara dönmeye hazırlanan dizinin Netflix'te yayınlanmayacağına dair açıklama Pana Film'den geldi. İşte Kurtlar Vadisi dizisine dair ayrıntılar...

        PANA FİLM'DEN KURTLAR VADİSİ - NETFLİX AÇIKLAMASI

        KAMUOYUNUN DİKKATİNE

        Bazı yayın organlarında yapımcılığı Pana Film tarafından üstlenilen Kurtlar Vadisi adlı dizimizin bir dijital platform ile anlaştığına dair spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.Pana Film olarak bizi yıllardır yalnız bırakmayan değerli seyircilerimizin Kurtlar Vadisi’nin geri dönmesini ne kadar istediklerinin farkındayız. Dolayısıyla Kurtlar Vadisi ile ilgili herhangi bir gelişme olduğunda, spekülasyona izin vermeden tüm duyurular resmi sosyal medya hesaplarımızdan yapılacaktır.

        Bunun dışındaki açıklamalara ve onları yapanlara itibar edilmemesini rica ederiz.

        Kamuoyuna saygıyla duyurulur

        KURTLAR VADİSİ DİZİSİ HAKKINDA

        Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan Türk aksiyon, mafya ve politik dizisidir. Dizi ilk üç sezon Show TV'de yayınlanmıştır. Son sezonundaysa (2005) Pana Film, dizinin yayını için Kanal D ile anlaşmıştır. 4 sezon boyunca 29 Aralık 2005 tarihine kadar sürmüştür ve toplam 97 bölümden oluşmaktadır. 18 Haziran 2003'e kadar olan 20 bölüm boyunca (1. sezon) Çarşamba günleri sonrasında ise Perşembe günleri yayınlanmıştır.

        Kurtlar Vadisi Pusu ise Show TV, Star TV, TNT ve Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmıştır. Pusu'nun son olarak 2016 yılında 300. bölümü yayınlanmıştır.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ