Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kylie Jenner 24 yaşına bastı - Magazin haberleri
        1

        Dünyanın en gösterişli yıldızlarından biri olan Kylie Jenner, 24. yaşını yeni evinde arka arkaya düzenlediği partilerle kutladı.

        2

        1997 doğumlu olan Jenner, birkaç gün süren eğlenceden çekilen kareleri de takipçileriyle paylaştı.

        3

        "BAŞKA BİR YER YOK"

        ABD'li yıldız son olarak Travis Scott ile ilişkisinden dünyaya gelen çocuğu Stormi ile verdiği anne-kız pozunu yayınladı.

        Jenner'ın "Olmayı tercih edeceğim başka bir yer yok" notuyla yaptığı paylaşım hayranlarından kısa sürede binlerce beğeni aldı.

        4

        Öte yandan Amerikan Forbes dergisi, geçtiğimiz aylarda iki yıl üst üste servetini kendi yapan en genç milyarder (Self-Made Billionaire) ilan ettiği Kylie Jenner'ın gelirinin sahte çıktığını açıklamıştı.

        5

        Dergi, resmi web sitesinden Jenner’ın bu servetinin kurmaca olduğunu, aslında kendi adını taşıyan kozmetik şirketinin söylendiği kadar gelir elde etmediğini öne sürmüştü.

        6

        Yayınlanan yazıdan sonra Kylie Jenner, Twitter hesabından suskunluğunu bozarak şu açıklamayı yapmıştı:

        7

        Saygın olduğunu düşündüğüm sitede bir dizi yanlış ifade ve kanıtlanmamış varsayımlar yer alıyor. Benim güzel bir kızım, başarılı bir işim var ve bunu gayet iyi yapıyorum. Size şu anda ne kadar param olduğunu tespit etmekten çok daha önemli olan 100 farklı şey sıralayabilirim.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ