Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Levent Yüksel'den Özlem Öztürk Yüksel'e: Hediye gibi geldin! - Günün Magazin Haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Levent Yüksel, uzun süredir birlikte olduğu Özlem Öztürk ile 2 yıl önce sade bir törenle İzmir'de nikah masasına oturmuştu. Birlikteliklerini sürdüren çiftten Yüksel, aşka geldi.

        2

        "HEDİYE GİBİ GELDİN"

        Levent Yüksel, eşiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayarak, mutluluklarını gözler önüne serdi. Beyazlar içerisinde objektif karşısına geçen ikiliden ünlü şarkıcı, o anları, "3 yıl önce bugün girdin hayatıma... Hediye gibi geldin; hoş geldin..." ifadeleriyle sosyal medyadan yayınladı.

        "SONSUZA KADAR!"

        Öztürk de eşinin gönderisine, "Her gün daha fazla, sonsuza kadar..." yorumunu yaptı. Çiftin paylaşımları takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

        3

        "HER GÜNÜ AŞKLA KUTLAYALIM"

        Öte yandan Levent Yüksel, daha önce eşinin doğum gününü, "Bana her gün yeniden doğduğumu hissettiren güzel karım; bugün senin doğum günün. Hayatımızın son gününe kadar her günü aşkla kutlamak dileğiyle..." sözleriyle kutlamıştı.

        4

        "BUNU DA ZORLA SÖYLETTİNİZ!"

        Ayrıca Özlem Öztürk Yüksel, çıkan haberlerde yaşının yanlış yazılmasına sitem etmişti. Konuyla ilgili Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Öztürk, "Birtakım magazin sayfaları yaşımı '33' olarak değerlendirmişler. Onlara çok teşekkür ediyorum ancak gerçek yaşım; 40... Kadına yaşı sorulmaz ama bunu da zorla söylettiniz!" demişti.

        5

        Levent Yüksel ile eşi Özlem Öztürk Yüksel

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ