Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Leyla Lydia Tuğutlu: Yazın son günlerinin tadını çıkarıyorum - Magazin haberleri
        1

        Pandemi nedeniyle gelen kısıtlamaların kalkması sonucu ünlü isimler de soluğu tatil beldelerinde almıştı. Yaz mevsiminin bitmesinin ardından televizyon ve müzik dünyasının tanınmış simaları işleri nedeniyle İstanbul'a dönerken, kimi de pandemi nedeniyle geç açılan yaz sezonunu uzattı. Denize erken veda edemeyen isimlerden biri de Leyla Lydia Tuğutlu oldu.

        2

        2008 Türkiye güzeli ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, tatilinin bitmek üzere olduğunu duyurdu. Tuğutlu, paylaştığı bikinili fotoğraflarına, "Yazın son günlerinin tadını çıkarıyorum." notunu düştü. 31 yaşındaki oyuncunun pozları, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        3

        Ünlü oyuncu, daha önce de mavi-beyaz çizgi desenli bikinisiyle objektif karşısında poz vermişti.

        4

        Kimi Ege ve Akdeniz koylarına doğru yol alırken, kimileri de tercihini yurt dışından yana kullandı. İşte bu yıl plajları podyuma çeviren diğer ünlü isimler...

        5

        Bensu Soral, bu yaz Ege koylarında sürdürdüğü tatilinin son günlerinde çarpıcı bir fotoğrafını paylaştı. Siyah bikinisiyle arkadaşına poz veren 30 yaşındaki oyuncu, fotoğrafını beyaz kalp emojisiyle paylaştı. Soral'ın paylaşımı büyük yankı uyandırdı.

        6

        Son dönemin popüler oyuncularından olan Melis Sezen, Bodrum'daki tatil sezonunu bitirdi. Sezen, bu fotoğrafına, "Kapanış" notunu düştü.

        7

        Sezen, geçtiğimiz haftalarda da konakladığı otelin iskelesinden bu fotoğrafı paylaşmıştı.

        8

        Birliktelikleri sette başlayan oyuncu Hande Erçel ile Kerem Bürsin, Maldivler'in ardından Bodrum'da tatil yaptı. Güneşin ve denizin keyfini çıkaran Erçel, bikinisiyle verdiği pozları da sosyal medya hesabından yayınladı.

        9

        Yaz sezonunu Bodrum ve Göcek koylarında geçiren Burcu Özberk, rol aldığı dizinin çekimlerinin başlaması nedeniyle tatilini noktalamıştı. İstanbul'a dönen Özberk, son günlerde hava sıcaklıklarının artmasının ardından bir paylaşımda bulundu. Tatilden kalma bir fotoğrafını paylaşan Özberk, "Bu sıcak havalarda ihtiyacım olan yer" dedi.

        10

        Oyuncu sevgilisi Burak Deniz ile birlikte Göcek koylarındaki tatilini noktalayan ünlü model Didem Soydan, siyah mayosu ve desenli pareosu ile objektif karşısına geçti.

        11

        Ünlü oyuncu ve stilist Ece Sükan, Bodrum'un ardından Yunanistan'da tatil yaptı.

        12

        Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli'nin oyuncu olan kızı Deren Talu da Bodrum'da denizin ve güneşin tadını çıkardı.

        13

        Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve paylaştığı fotoğraflarla sık sık konuşulan Merve Boluğur da tatil için Bodrum'u tercih edenler arasındaydı. İskelede verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu, fotoğrafına 'Cevapsız sorular' notunu düştü.

        14

        Şarkıcı eşi Berkay Şahin, kızları Arya ve Zeynep Mira ile birlikte tatil yapan Özlem Ada Şahin, Alaçatı'daydı.

        15

        Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Ece Erken, eşi ve oğlu Eymen ile birlikte tatil yapmıştı. Ünlü sunucu oğlu Eymen'in eğitimi için İstanbul'a döndü.

        16

        Yiğit Marcus Aral ile ilişkisine yeniden şans veren Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, Bodrum'da güneşin ve denizin tadını çıkartıyor.

        17

        Ailesiyle Bodrum'dan İstanbul'a dönen Fahriye Evcen, tatilinden fotoğrafları zaman zaman sosyal medya sayfasına taşıyor.

        18

        Kısa bir süre önce imaj değişikliğine giderek, saçlarını kestiren oyuncu Hande Doğandemir de tatilinden kesitleri sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

        19

        Ünlü şarkıcı Ebru Polat, iddialı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Şarkıcı, mavi bikinisi ile verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

        20

        Ebru Şallı, karpuz şeklindeki deniz yatağının üzerinde mayokinisiyle çekilen bu karesini takipçileriyle paylaştı.

        21

        49 yaşındaki Defne Samyeli, bu yaza da damgasını vurdu.

        22

        Oyuncu Dilara Öztunç da tatilini Alaçatı'daydı.

        23

        Serenay Sarıkaya, sezonu Göcek'te açtı ardından Bodrum'a gitti. Bu yazın en iddialı pozlarından birini de ünlü oyuncu verdi.

        24

        Oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı Hadise, sevgilisiyle geçtiğimiz haftalarda Tulum'a gitmişti. Ünlü şarkıcı, Dinçerler'e verdiği tatil pozunu sosyal medya hesabından yayınladı.

        25

        Tekne turuna çıkan Şevval Sam da kırmızı ve mavi renkli bikinisiyle poz verdi. Objektif karşısına geçen Sam, "Bir bikinili fotoğrafım, benim de olmasın mı?" dedi. 47 yaşındaki Sam, adeta genç kızlara taş çıkardı.

        26

        42 yaşında olmasına rağmen fit vücuduyla sık sık adından söz ettiren Çağla Şıkel, Çeşme tatilinde simli bej rengi mayo giymeyi tercih etti.

        27

        Yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, bu yaz tercihini leopardan yana kullandı. Derici, önce Antalya'ya ardından da Alaçatı'ya gitti. Sezonu noktalayan İstanbul'a dönerek konser maratonuna başladı.

        28

        Rol aldığı dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından Fethiye'ye giden ünlü oyuncu Tuvana Türkay da iddialı bikinisi ile yaza renk kattı.

        29

        Geçtiğimiz aylarda Mısırlı sevgilisinden ayrıldığını açıklayan ve kısa bir süre sonra Mohammed Alsaloussi ile barışan Şeyma Subaşı, Ibiza'da ardından da sevgilisinin memleketi Mısır'a gitti. Subaşı şu sıralar ise ABD'de...

        30

        Sosyetik güzel Eda Taşpınar da seyahat yasağının kalkmasının ardından Mikonos'a gitti. Instagram'da 600 bin takipçisi bulunan Taşpınar, siyah bikinisi ile iddiasını konuşturdu.

        31

        Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in, oyuncu Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil ise Dubai'ye gitti. Geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye dönen Erbil, yayınladığı tatil pozuyla takipçilerine, "Biraz hindistan cevizi ister misin?" sorusunu yöneltti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ