Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil LG G7 ThinQ'in teknik özellikleri ve çıkış tarihi - Teknoloji Haberleri

        LG'nin en üst seviyeyi hedeflediği yeni akıllı telefonu LG G7 ThinQ, Mayıs ayının ortasından itibaren dağıtılmaya başlanacak. Cihazın ilk durakları muhtemelen Kore ve ABD olacak.

        LG G7 ThinQ'in teknik özellikleri

        Cihazın yan tarafında konumlandırılacak AI butonu (yapay zeka butonu), belki de telefonun en dikkat çeken özelliği konumunda. Bu tuşa basıldığında Google Asistan ve LG'nin kendi ürettiği Q Lens ile Q Voice da aktif olacak. Kullanıcılar AI butonuna basarak LG G7 ThinQ ile sesli iletişim kurabilecek.

        6,1 inç QHD+ çözünürlüğe sahip olan LG G7 ThinQ, Snapdragon 845 işlemci, 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı (microSD kart ile artırılabilir) ile birlikte gelecek. LG G7+ ThinQ adlı bir modelin de 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla satışa sunulacağı da biliniyor. Ancak bu modelin detayları henüz açıklanmadı. Çift lensli 16 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera ile donatılacak olan LG G7 ThinQ, Android Oreo ile birlikte gelecek. Cihazda 3.000mAh batarya yer alacak.

        REKLAM

        LG G7 ThinQ'in Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz açıklanmış değil fakat kısa süre içerisinde bu bilgi de netleşecektir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ