Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Lisa Kudrow: Oğlum bir dönem Jennifer Aniston'u annesi sandı - Magazin haberleri
        1

        1994-2004 yılları arasında yayınlanan 'Friends' dizisinin yıldızlarından Lisa Kudrow, Amerikan yapımı sitcom'un setinde kurulan yakın bağlar hakkında konuştu.

        2

        "OĞLUM ROL ARKADAŞIMI ANNESİ SANIYORDU"

        Geçtiğimiz çarşamba günü O'Brien Conan'ın konuğu olan Kudrow, samimi açıklamalarda bulundu. Dizide 'Phoebe Buffay' karakterini canlandıran Lisa Kudrow, şu an 23 yaşında olan oğlu Julian Murray Stern'in o dönemlerde hep sette bulunduğunu söyledi. Kudrow, oğlunun eskiden rol arkadaşı Jennifer Aniston'ı annesi sandığını açıkladı.

        3

        O'Brien'in "Biraz kafası karışmış, Jennifer Aniston'a gerçekten takıntılı olduğunu biliyorum" sözlerine karşılık Kudrow, "Hayır, hayır... Jennifer'ın kucağına atlardı. Eh, Jennifer bir aşk böceğidir ve bu açıdan mantıklıydı" diye konuştu.

        4

        "Ve Julian'ı seven ve onun sevgisini hisseden herkes için hep mutlu oldum" diye Amerikalı oyuncu, "Ama sonra evde, Jennifer televizyona çıktı ve Julian 'Anneciğim' dedi" ifadelerini kullandı.

        Lisa Kudrow, oğlunun kafa karışıklığına güldükten sonra, bu anların yaralayıcı olmadığını ancak hala hatırladığını söyledi.

        5

        Kudrow, O'Brien'a düşünce sürecini şu ifadelerle anlattı:

        Biraz analitiğimdir, bu yüzden "İstediği bu muydu? Onunla sahip olmadığım bir tür yüksek ruhsal bağları mı var?" diye düşündüm. Şey, ikisi için de mutluyum.

        57 yaşındaki oyuncu, ayrıca oğlunun dizinin bazı bölümlerini izlediğini ancak hepsini takip etmediğini açıkladı.

        6

        Nedenini tam olarak bilmediğini söyleyen Kudrow, oğlunun her bölümü izlemediğini bildiğini ancak okuldaki tüm arkadaşları 'Friends'i izlediğinden mecbur hissettiği için bazı bölümlere göz attığını söyledi.

        7

        Kudrow, "Bir süredir okuldakilerin diziyi izlediğini ve Julian'ın da izlemesi gerekiyormuş gibi hissettiğini biliyorum" dedi ve oğlunun diğer tüm oyuncuların çok komik olduğunu düşündüğünü sözlerine ekledi.

        8

        Öte yandan merakla beklenen 'Friends' ekibini yeniden bir araya getirecek yapım, pandemi nedeniyle defalarca ertelendikten sonra 27 Mayıs'ta HBO Max'te yayımlanacak.

        9