Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Liverpool, Orkun Kökçü'nün transferi için görüşmelere başladı! - Spor Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Premier Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon taraftarını hayal kırıklığına uğratan Liverpool'da gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı.

        2

        Naby Keita, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain gibi orta saha oyuncularıyla sezon sonu yollarını ayıracağını açıklayan Liverpool, Feyenoord'da forma giyen milli futbolcumuz Orkun Kökçü'yü gündemine aldı.

        3

        İngiliz basınında yer alan habere göre Liverpool, bu sezon kazanılan lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan mili futbolcunun transferi için Hollanda kulübüyle resmi temaslara başladı.

        4

        Henüz 22 yaşında olmasına rağmen Feyenoord'un takım kaptanlığını yapan Orkun'un orta sahaya güç katacağını düşünen Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, yöneticilerden transferin tamamlanmasını istedi.

        5

        Ayrıca Liverpool'un transfer listesinde Brighton'ın Arjantinli yıldızı Alexis Mac Alister ile Borussia Dortmund forması giyen Jude Bellingham'ın da olduğu belirtildi.

        6

        Feyenoord formasıyla bu sezon 44 resmi maça çıkıp 12 gol, 5 asistlik performans sergileyen Orkun Kökçü, Hollanda Ligi'nde 1 kez de ayın oyuncusu seçilmişti.