Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Lizzo: Üzerine atlayıp, hayranımı öldürmedim - Magazin haberleri
        1

        Gerçek adı 'Melissa Viviane Jefferson' olan Lizzo, sosyal medyada hakkında ortaya atılan iddialara ateş püskürdü. Konuyla ilgili bir Tiktok videosu çeken Lizzo, öne sürüldüğü gibi bir konseri sırasında, sahneden seyircinin üzerine atlayarak, hayranının ölümüne neden olmadığını ifade etti.

        2

        "SAHNEDEN SEYİRCİNİN ÜZERİNE ATLAMADIM"

        Şarkıcı, "İnternette hakkımda çok sayıda rahatsız edici şey duyuyorum. Fakat bu dedikodular arasında beni en çok rahatsız eden, sahneden seyircinin üzerine atlayarak, bir kişinin ölümüne neden olmamla ilgili olanı. Her şeyden önce bu yalan! Ayrıca hayatım boyunca hiçbir zaman sahneden seyircinin üzerine atlamış değilim." sözleriyle hakkında çıkan iddiaları yalanladı.

        "YALANLARA BİR SON VERİN"

        33 yaşındaki Lizzo, Instagram'dan yayınladığı gönderide, "Yalanlara bir son verin!" ifadelerini de kullandı.

        3

        "GÖBEĞİMLE KONUŞMAYA BAŞLADIM" DEMİŞTİ

        Her fırsatte kendisiyle barışık olduğunu dile getiren Lizzo, bir röportajında, "Bu yıl göbeğimle konuşmaya başladım. Ona öpücükler gönderip, övgü yağmuruna tuttum." demişti.

        Ardından bir dönem göbeğinden nefret ettiğini ve onu kesip, atmak istediğini ifade eden Lizzo, "Ama bu gerçekten benim..." şeklinde konuşmuştu.

        4

        "BUNA İHTİYACIM VARDI"

        Ünlü şarkıcı, bedeniyle olan ilişkisini ve zaman içinde bedeninini algılayış biçiminin nasıl evrim geçirdiğini de anlatmıştı.

        Lizzo, "Beden algı bozukluğumun olduğunu kabullendikten sonra her şey değişti." demişti. Beden algı bozukuğu ve buna bağlı özgüven problemini aşmak için 2018'de terapiye gittiğini itiraf eden şarkıcı, "Bir anda gelen şöhreti sindirebilmek için buna ihtiyacım vardı." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "KENDİMLE BARIŞMAM VAKİT ALDI"

        2015'te kendine olan sevgisini anlattığı 'My Skin' şarkısından önce özgüven problemleri yaşayan ve kendisine zarar veren bir ilişkiyle boğuştuğunu söyleyen Lizzo, tam da bu sırada kendisiyle mutlu olduğu bir yer edindiğini söylemişti.

        Beden algı bozukluğunu aştığını belirten Lizzo, temelde kişinin kendi bedenini sevmesi ve kendini tüm kusurlarıyla kabullenmesi olarak tanımlanabilecek 'beden olumlama' hareketinin de aynı işi gördüğünü savunmuştu.

        6
        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ