Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı hangi kanalda?Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı saat kaçta, ne zaman? - Futbol Haberleri

        Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Lokomotiv Moskova'yı kendi evinde 3-0 mağlup etmişti. Peki, Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı hangi kanalda?

        LOKOMOTİV MOSKOVA GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        Galatasaray Lokomotiv Moskova maçıyarın20.55'deCentral Stadı'nda oynanacak. Bu maçbeIN Sports 1ekranlarından naklen yayınlanacak.

        AVRUPA'DA 276. RANDEVU

        Galatasaray,Moskovakarşılaşması ile Avrupa kupalarında 276. mücadelesine çıkacak. Sarı-kırmızılılar daha önce çıktığı 275 müsabakanın 99’undan galibiyetle ayrıldı. 104 maçta rakiplerine mağlup olan Aslan, 72 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Söz konusu müsabakalarda Cimbom rakip fileleri 373 kez havalandırırken, kalesinde ise 407 gol gördü. Öte yandan sarı-kırmızılı takım,Moskovamaçını kazanması durumunda, Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini elde edecek.

        ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ 109. MAÇ

        REKLAM

        Galatasaray, Şampiyonlar Ligi tarihinde bugüne kadar 108 kez sahaya çıktı. Sarı-kırmızılılar söz konusu müsabakalarda 28 kez sahadan galip ayrılırken, 53 kez rakiplerine mağlup oldu. 27 maçta ise kazanan taraf çıkmadı.Galatasarayattığı 109 gole karşın kalesini 178 gole kapatamadı.

        4. RANDEVU

        İki takım 2002-2003 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda Barcelona ve Club Brugge ile aynı grupta yer almıştı.Galatasaray, Rusya’daki karşılaşmayı 2-0 kazanırken, İstanbul’daki mücadeleden ise L.Moskova2-1 galip ayrıldı.

        GalatasarayileMoskovaekibi arasında bu sezon oynanan grubun ilkmaçını ise sarı-kırmızılılar 3-0 kazandı.

        TERİM İLE YURİ SEMİN YİNE KARŞI KARŞIYA

        2002-2003 sezonundaGalatasaray’ı Fatih Terim çalıştırıyorken,LokomotivMoskova’nın başında da Yuri Semin bulunuyordu. O sezon aynı grupta yer alan iki takımın teknik adamları, tesadüf o ki bu sezon da takımlarının başında bulunuyor.

        Galatasaray’da sakatlıkları devam eden Emre Akbaba, Sinan Gümüş ve Younes Belhanda L.Moskovakarşılaşmasında görev alamayacak.

        DÜDÜK ANTONİO MATEU LAHOZ'DA

        REKLAM

        Mücadeleyi İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz'un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Roberto del Palomar, ilave yardımcı hakemlik görevini de Javier Estrada ve Alejandro Hernandez üstlenecek. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Teodoro Sobrino görev alacak.

        Lahoz, bugüne kadar sadece 1 kezGalatasaray'ın karşılaşmasında düdük çaldı. İspanyol hakemGalatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 22 Ekim 2014'te Borussia Dortmund'a 4-0 kaybettikleri müsabakayı yönetti. İspanyol hakem sarı-kırmızılılara iki sarı kart çıkardı.

        İDDİASINI SÜRDÜRMESİ İÇİN GALİBİYET ŞART

        Grupta oynadığı 4 karşılaşmayı da kaybeden Rusya temsilcisi ise son sırada bulunuyor.

        İki takım arasında İstanbul'da oynanan karşılaşmayıGalatasaray, 3-0 kazanmıştı.

        Galatasaray'ın gruptan çıkma iddiasını sürdürmesi içinLokomotivMoskovamaçından galibiyetle ayrılması gerekiyor.

        Porto'nun 10 puanla birinci, Schalke 04'ün ise 8 puanla ikinci sırada yer aldığı grupta 4 puana sahip sarı-kırmızılı takım, yarın kayıp yaşaması durumunda Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma şansını yitirecek.

        Öte yandan sarı-kırmızılı takım, rakibi karşısında elde edeceği galibiyet ya da beraberlikte, UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı garantileyecek.

        PUAN DURUMU

        UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 5. hafta maçları öncesinde puan durumu şöyle:

        Takım O G B M A Y Av. P
        Porto 4 3 1 9 3 6 10
        Schalke 04 4 2 2 4 1 3 8
        Galatasaray 4 1 1 2 3 3 4
        LokomotivMoskova 4 4 2 11 - 9

        SAKATLAR

        Galatasaray'da sakatlıkları olan 3 futbolcu,LokomotivMoskovamaçında forma giyemeyecek.

        Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Younes Belhanda ve Sinan Gümüş ile ameliyat edilen Emre Akbaba, müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.

        Haberi Hazırlayan: Ümit Gündoğdu
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ