Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Madatov Beşiktaş'la anlaştı" iddiası - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın Azerbaycan temsilcisi Qarabağ forması giyen Mahir Madatov'la prensip anlaşmasına vardığı iddiları geçtiğimiz günlerde gündemi meşgul etmişti.

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 22 Kasım'da Karabağ'da oynanan Qarabağ-Chelsea maçını izlemiş, 20 yaşındaki futbolcuyu büyüteç altına almıştı. Deneyimli teknik adam Kurbanov ile olan sohbetinde Mahir de konuşulmuştu.

        Madatov'un takım arkadaşı Eltun Yaqublu, Instagram hesabından Madatov'un imzaladığı sözleşmeyi Kartal sembolüyle paylaştı. Milliyet'in haberine göre; bu paylaşım, Madatov'un Beşiktaş'la sözleşme imzaladığı yorumlarını beraberinde getirdi.

        REKLAM

        SÜPER SOLAK, YÜKSELEN YILDIZ

        Azeri futbolcu 17 yaşından beri üç yıldır ülkenin birinci liginde forma giyiyor. FC Bakü takımından iki yıl önce Qarabağ'a transfer oldu. Sol kanatta ileri dönük görev alan Mahir, sürati, çalımları, müthiş sol ayağıyla ve her geçen gün yükselen performansıyla dikkat çekiyor.

        DEVLERE KARŞI FORMA GİYDİ

        Azerbaycan genç milli takımlarının ardından A Milli Takım'da da forma giymeye başlayan futbolcu, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de Chelsea, Roma gibi takımlar karşısında görev alarak genç yaşında önemli tecrübe kazandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ