Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Shia LaBeouf yine tutuklandı

        Transformers serisiyle yıldızı parlayan 29 yaşındaki ABD’li aktör Shia LaBeouf, yine başını derde soktu. Alkol problemi yüzünden birkaç kez tutuklanan, bir dönem rehabilitasyon gören ünlü aktör, bir kez daha tutuklandı.

        Pornografik sahneler içerdiği gerekçesiyle Türkiye'de gösterime girmesi yasaklanan Lars Von Trier'in olay filmi 'Nymphomaniac' filminde de rol alan olaylı aktör Shia LaBeouf, aşırı alkol alıp toplumu rahatsız ettiği gerekçesiyle Teksas'ın Austin şehrinde gözaltına alındı.

        Ünlü aktörün kelepçeli fotoğrafı, olay yerinden geçen biri tarafından çekilerek Instagram'dan paylaşıldı.

        Polisi gördüğünde cadde üzerinde kaçmaya başladığı belirtilen LeBeouf'un daha sonra kefaletle serbest bırakıldı.

        Polis departmanı, olayla ilgili bilgilendirmede bulunmazken, başarılı aktörün menajeri de açıklama yapmaktan kaçındı. Daha önce de benzer olaylara karışan LaBeouf'un şehre müzik festivali için geldiği iddia edildi.

        Fazla alkolün etkisiyle bir eczanede taşkınlık yaratıp uyarılara rağmen mekanı terk etmeyen ünlü aktör tutuklanmıştı. LaBeouf, yine kefaletle serbest bırakılmıştı.

        REHABİLİTASYONA GİRDİ

        ‘Nymphomaniac’’ın yanı sıra ‘Transformers’, ‘Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü’, ‘Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı’ gibi büyük prodüksiyonlarda rol alan Hollywood yıldızı Shia LeBouf, toplum huzurunu bozmak ve taciz etmek gerekçesiyle tutuklanmasının ardından New York’ta bir striptiz klübünün çıkışında tanımadığı birine saldırmıştı.

        Geçtiğimiz yıl Broadway müzikalinden de atılan genç oyuncunun, diğer ünlü isimlerin de yer aldığı özel bir tesiste tedavi görmüştü.

        Los Angeles’taki bir galerinin odasında 5 gün boyunca kafasına 'I am not famous anymore' (artık ünlü değilim) yazılı bir kese kağıdı geçirip hayranlarıyla tek tek buluşan aktör, bir kadın hayranın tecavüzüne uğradığını idddia etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ