Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nefise Karatay’ın eşi Yusuf Day Esra Ceyda kardeşlerle Bodrum'da kaçamak yaptı

        İki hafta önce doğum yapan eşi Nefise Karatay’ı İstanbul’da bırakıp arkadaşı Erol Özmandıracı ile tatile çıkan Yusuf Day, olaylı Bodrum gezisiyle ilgili suskunluğunu bozdu.

        Pazar günü Gümüşlük’te demirli bir teknede Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerle görüntülenen Day, kendilerine tuzak kurulduğunu iddia etti: “Bu fotoğraflar kurgu. Bizi gördüler beach’ten, ‘gelelim mi’ diye sordular, misafir ettik. 10 yıldır tanıyorum Esra ve Ceyda’yı. Tesadüfen karşılaştık ve gelelim diyen onlardı. Zaten 15 dakika kaldılar, sonra yine beach’e bıraktık. Bu kadar kısa sürede nasıl bulunacağız, nasıl fotoğraf çekilecek? Ayrıca bu kadar mı gerizekalıyım? Çapkınlık yapacak olsam ortalık yerde, teknede mi yaparım? Tamamen onların kurgu ve tuzağı. Aramızda bir şey olamaz, benim hayatımın kadını Nefise. Bugüne kadar bir sürü insanla oldum. Böyle bir olay için hayatımın kadınını bırakmam. Bu tuzağı kuranlara da hesap sorarım.”

        Makaron’a açıklama yapan Nefise Karatay magasin gündemini sarsan bomba iddia için bunları belirtti: “İki hafta evvel anne oldum. Hayatımın en sevinçli günlerini yaşıyorum. Kızım Maya’ya süt verdiğim şu günlerde siz basın mensuplarından hassas davranmanızı rica ediyorum. Bu mevzu ile ilgili ilk ve nihayet defa konuşuyorum. Ben kocama güveniyorum. İçi boş fotoğrafların benim için hiçbir anlamı yok, bunlara itibar etmiyorum. Yusuf’u benden iyi kimse tanıyamaz. Bunlarla evliliğimizi yıpratamazlar” diyen Nefise Karatay cephesinde arıza kalmazken, Esra Ersoy, “Yusuf’u tanırım, arkadaşım. Ortada arka niyetli bir vaziyet yok” olacak şekilde açıkladı"

        GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL

        Nefise Karatay’ın eşi Yusuf Day ise “Hiçbir şey göründüğü gibi değil, ben karıma lazım gelen açıklamayı yaptım. Bizim birbirimize olan güvenimiz tam” diye açıkladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ