Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Halit Ergenç eşi Bergüzar Korel galada el ele

        Nuri ALTUNTAŞ / HABERTURK MAGAZİN

        Halit Ergenç-Bergüzar Korel çifti, Taksim’de ‘Medet’ adlı tiyatro oyununu izledi. Çıkışta basın mensuplarıyla karşılaşan ikiliden Ergenç, tiyatroyu özlediğini söyledi. Bu sırada Ergenç’in eşine “Bergü” diye seslenmesi dikkat çekti. Usta oyuncu soru üzerine, “Bergüzar’a Bergü diyorum” dedi.

        ÜNLÜLER 'MEDET'İN GALASINDA BULUŞTU

        ‘Medet’ adlı tiyatro oyununun galası önceki akşam yapıldı. Galaya sanat dünyasından aralarında Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Yetkin Dikinciler’in de bulunduğu çok sayıda isim katıldı.

        Tiyatro Yan Etki’nin ‘Medet’ adlı oyununun galası önceki akşam Maya Cüneyt Türel Sahnesi’nde yapıldı. Deniz Madanoğlu’nun yazdığı, Serkan Üstüner’in yönettiği, Deniz Karaoğlu’nun yardımcı yönetmenliğini üstlendiği, Melike Güner, Faruk Barman ve Sinem Reyhan Kıroğlu’nun rol aldıkları oyunun galasına sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

        Bu isimler arasında Bergüzar Korel-Halit Ergenç, Aslı Orcan-Yetkin Dikinciler, Damla Sönmez, Barış Kılıç, Beste Bereket, Şenay Gürler, Gamze Topuz, Çağan Irmak, Akasya Asıltürkmen ve Seda Güven de vardı.

        ‘EVDE DİZİ İZLEMİYORUZ’

        Oyundan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bergüzar Korel-Halit Ergenç çiftinden Ergenç, “Eşim Bergü bu oyunu seyredip bana çok methetmişti. Ben de büyük bir merakla gelip izlemek istedim” dedi. Gazetecilerin “Siz tekrar tiyatro yapmayı düşünüyor musunuz?” şeklindeki sorusunuysa, “1-2 teklif oldu ama düşünmedim. Şu sıralar öyle bir düşüncem yok ama belki bundan sonra olabilir” diye yanıtladı.

        Korel ise gazetecilerin “Son dönemde sizi en çok etkileyen kadın oyuncularımız kimler?” sorusuna “Tuba Ünsal’ın ‘Dünyanın En Güzel Kokusu’ filmindeki oyunculuğu müthişti. Oynamıyordu yani çok gerçekti. Herkesin izlemesi gerekiyor. Filmi de çok beğendim. Türk sinemasında klasikleşecek bir film” yanıtını verdi. Çift, “Beğendiğiniz dizi filmi var mı?” sorusunuysa “Biz evde dizi izlemiyoruz” diyerek yanıtladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ