Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bülent İpek: Türkiye’nin formda bir Tarkan'a ihtiyacı var

        HT MASA

        HT MASA ekibi, bu hafta Murat Boz’un sevgilisi Aslı Enver için “10 saat nedir ki bir ömür boyu beklerim” sözlerini, Tarkan’ın evlilik hazırlıklarını, Beste Haravon’un babası Kayahan’a açtığı davayı, Erkan Petekkaya’nın tepki gören açıklamalarını, Nurseli İdiz’in 5.5 trilyon borç ödemesini ve ‘Annemin Yarası’ filminin gişe performansını masaya yatırdı.

        ‘Türkiye’nin formda BİR TARKAN’A çok ihtiyacı var’

        Tarkan, nisanda Köln’de evlenme hazırlıkları yapıyor. Tarkan’ın şöhretini evlilik etkiler mi?

        K.K.: Etkilemez efendim et-ki-le-mez!

        R.B.: Evlilik kimi şöhretleri olumsuz etkileyebilir ancak Tarkan’ı etkileyeceğini hiç sanmıyoruz. Zira Tarkan artık evrensel bir sanatçı, yaptığı müzik artık nerdeyse tüm dünyada dinleniyor. Tarkan yaşı da ilerlediği için ve ben ısrarla Tarkan’ın artık baba olmak istediği düşündüğüm için evlendiğini söylüyorum. Tarkan’dan çok iyi baba, çok iyi bir koca olur.

        E.Ö.: Hayırlısı olsun, sanırım Tarkan’ın evlilik durumuna alışıyoruz. Ama Tarkan keşke sessiz sedasız “Ben evlendim” diye ortaya çıksaydı, daha bir şahane olacaktı.

        O.B.: Tarkan müthiş bir zamanlama ile hareket ediyor şu sıralar. TSM albümü yaparak bekleneni verdi, bu albüm onu yine zirvede tutmayı başaracak.

        B.İ.: Tarkan’ın şöhretini bu kariyerin ardından artık evlilik, özel hayat filan etkilemez. Yaptığı şarkıları, konserleri etkiler. Yeni çıkan alaturka albümün satışları iyi giderse, pop albümünü söz verdiği gibi haziranda çıkarabilir ve şarkıları patlatabilirse kimse evliliğine filan bakmaz. Hatta seneye baba bile olur. İnşallah güzel şarkılar yapar. Türkiye’nin formda bir Tarkan’a çok ihtiyacı var. Hep bir ağızdan aynı şarkıları söylemeyeli kaç yıl geçti.

        ‘Kayahan’ın kemiklerini SIZLATTILAR’

        Beste Haravon’un, babası Kayahan’a dava açması hakkında ne düşünüyorsunuz? K.K.: Bir evlat babası öldükten sonra “Babam benden mal kaçırmış” diye dava açıyorsa, o baba sağ iken kızı hakkında notunu vermiştir diye düşünüyorum!

        R.B.: Aile içi miras kavgasının yaşandığı birçok davadan bir tanesi sadece. Kimse yok mu bunların yakınında veya ailede, şunu hiç ortalığa dökmeden, rezil olmadan, Kayahan Usta’ya saygısızlık yapmadan çözelim diyecek birisi? Yazık oluyor büyük ustanın anısına...

        E.Ö.: Bu dava yüzünden Kayahan’ın kemiklerini sızlattılar. Gerçekten çok üzülüyorum. Keşke iki kadın bir araya gelse aklıselim bir şekilde konuşsa. Beste, usta Kayahan’ın anısına yazık ediyor. Haklı olsa bile haksız konumda şu an.

        O.B.: Aile içi konu olduğu için ne diyeceğini bilemiyor insan. Bir evlat olarak savaşını sürdürüyor, sürdürmeli de bence.

        B.İ.: Kayahan’ın son ‘Beste’si acı veriyor diyorum. Beste Haravon’un Kayahan’ı sağlığında da çok üzdüğüne zaman zaman hepimiz tanık olduk. Yıllardır sesi çıkmıyordu, normal bir hayat sürüyordu ta ki Kayahan ölünceye kadar. Cenazenin ardından İpek Açar’a savaş açtı. Kayahan herhalde bunu istemezdi ve hak etmiyor. Sırf bunların yaşanmaması için ölmeden önce mallarını aylaştırdığını sanıyorum.

        ‘BİRBİRİNİ YILLARCA arayıp bulmuş gibiler’

        Murat Boz sevgilisi Aslı Enver için “10 saat nedir ki bir ömür boyu beklerim” dedi. Bu ilişki evlilikle mi biter sizce?

        K.K.: Murat Boz’la Aslı Enver’in ilişkisi buram buram evlilik kokuyor. Birbirlerine de yakışıyorlar. Bence şimdiden düğün yeri ve davetli listesi için çalışmalara başlasınlar. Daha “Bebek ne zaman?” soruları bekliyor onları...

        R.B.: Belli ki Murat Boz aradığı aşkı Aslı Hanım’da bulmuş. Ne güzel bir ifadedir saatler değil yıllar geçse de aşkımı beklerim demek, Aslı Hanım onur duymalı. Bir erkeği kendine böylesine âşık edebilmek kolay değildir. Bu ilişkinin en kısa sürede nikâh masasına gideceğini düşünüyorum, yoksa Murat istese günübirlik kaçamaklar yapabilirdi... Evleneceği kadını bulmuş olacak ki onu en güzel yere konumlandırarak iltifatlar ediyor.

        E.Ö.: Bu aşk Murat’ı coşturdu maşallah. Hiç olmadık şeyler söylemeye, yapmaya başladı. Adeta ilişkisini sosyal medya ve basın önünde yaşıyor ki her şeyi gizli yaşamış biridir Murat. Bu duruma şaşırmıyorum dersem yalan olur.

        O.B.: Murat evliliği tatma yaşına geldi artık, güzel bir çağ yaşıyor. Filmi beğenildi, üzerine bir de sağlam bir albüm çıkardı mı belki çocuk yapma kafasına girer o da.

        B.İ.: Mahsun Kırmızıgül, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Tarkan’ın evlendiği bir ortamda çapkınlık peşinde koşmayan, hayatının kadınını bulan Murat Boz niye evlenmesin? Aslı Enver ile Murat Boz, birbirini yıllarca arayıp da bulmuş gibiler. Çok da yakışıyorlar. Şu günlerin en popüler çifti onlar.

        ‘Petekkaya’nın açıklamaları SAÇMALIK’

        Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay arasında sular durulmuyor. Nurgül’ün açıklamalarına “Beyonce mi ki ona asılayım” diye cevap veren Erkan Petekkaya sosyal medyanın ağzına düştü.

        K.K.: Erkan Petekkaya Brad Pitt mi, Al Pacino mu ki bu kadar gündemi meşgul ediyor!

        R.B.: Hepimiz Beyonce olsak bize de asılır mısın Erkan? Bırakın sosyal medyayı tüm milletin diline düştüler. Nurgül’ün sitemkâr açıklamaları karşısında böyle saçma sapan şeyler söylerseniz rezil olursunuz. Edep biraz. Biraz da kültür birikimi en azından...

        O.B.: Yani Beyonce olsa asılabilecek, güzel kadına yazma hakkını kendinde görüyor. Durumunu itiraf etmiş işte. Çok mutluyum ki sektörde Nurgül Yeşilçay gibi harbi kadınlar var da bizim klasik erkek modellerine haddini bildiriyor.

        E.Ö.: Beyonce olmadığı için sevinsin bence Nurgül. O kadar saçma açıklamalar ki ne desek boş. Bu tartışmanın fitilini Erkan Petekkaya ateşledi. Sonrasında Nurgül’ün “Yarabbi şükür” deyip oturmasını beklemiyordu herhalde. İllaki kendini savunacaktı.

        B.İ.: Nurseli İdiz de geçen hafta ‘Renkli Hayatlar’ programında Nurgül Yeşilçay’ı ateşli biçimde savunurken, sette tacizleri eleştirirken ‘Ama beni sette George Clooney taciz etse sesimi çıkarmam’ diye espri yaptı. Erkan Petekkaya da Beyonce örneği vermiş. Kadına şiddeti veya tacizi mazur gösterecek hiçbir şey kabul edilemez. Medyanın da desteğiyle taciz ve kadına şiddete karşı toplumsal duyarlılık bu kadar yükselmişken hiçbir ünlü kimse bu kavramları sulandıramaz.

        ‘Sinemada kalite adına şanssız günlerdeyiz’

        ‘Annemin Yarası’ filmi gişede bekleneni veremedi. Bu sürprizi nasıl yorumluyorsunuz?

        R.B.: Film bitik, gişe yapmadı, Meryem düşüşte, olmayınca olmuyor. Oyuncu kadron iyi olsa da bir şekilde maya tutmuyor, bu da tutmadı.

        E.Ö.: Film gişe yapmadı ve bunun faturası Meryem Uzerli’ye kesildi. Böyle olacağı belliydi. Şu an sadece Meryem’in filmi gibi konuşuluyor ama bana göre film talihsiz bir dönemde vizyona girdi.

        O.B.: İzleyenler film hakkında pozitif güzel şeyler söylüyor ama kötü bir döneme denk gelmesi filmin şanssızlığı. Hem kötü bir tarih, hem de acayip şişirilen Meryem Uzerli faktörü. Bir diziyle star ilan edilip bir filmle gişelere gömüldü, yazık oldu.

        B.İ.: Buna hüsran denmez, şanssızlık denir. Teröristler yüzünden toplum bu kadar üzgün ve yaralıyken adında bile ‘yara’ geçen bir filmin seyircinin ilgisini çekmesi çok zor. Uyduruk komedi filmlerinin bile çok izlendiği şu günler sinemada kalite adına şanssız günlerdeyiz. Her türde nitelikli filmlerin prim yapmasını diliyoruz.

        ‘Nurseli İdiz ANILARINI YAZMALI’

        Nurseli İdiz 5.5 trilyonluk borcu yüzünden tüm mal varlığını sattığını açıkladı. İdiz’in borçları sonucu tüm kazançlarını yok etmesini neye yoruyorsunuz.

        K.K.: Keşke Nurseli Hanım anılarını yazsa da gençlere örnek olsa...

        R.B.: Borçlarımı bitirdim kafam rahat dedi sevgili Nurseli. Nurseli İdiz kendi ektiğini biçmiş ve kimseye muhtaç olmamış. Aslında iyi bir örnek. Sanat dünyasında geleceğe yatırım yapmayanlar zor günde ele güne muhtaç olur.

        B.İ.: Nurseli İdiz, SHOW TV’nin ilgi gören dizisi ‘İlişki Durumu: Karışık’la kariyerine nefes aldırdı, çok da başarılı oynuyor. Böyle büyük bir borcu ödemek kolay değil. İdiz, hayli zor günler geçirdi, şimdi kendini toparlamış görünüyor. Helal olsun demek lazım.

        MASA'NIN ALTINDAKİLER

        K.K.: Erkan Petekkaya-Beste Haravon.

        R.B.: Erkan Petekkaya: Hepimiz Beyonce’yiz! Beste Harovan: Para pul ölümden öte bir şey mi? Toplumsal terör paranoyası: Biz terörle yaşamaya alışmayacağız!

        O.B.: Erkan Petekkaya.

        B.İ.: Ölmüş babasına dava açarak gündeme gelen Beste Haravon.

        MASA'NIN ÜSTÜNDEKİLER

        K.K: Sevdiğini bir ömür beklemeye hazır Murat Boz.

        R.B.: FB-GS derbisi: Bu maç kaçmaz! Nurgül Yeşilçay: Tacizciyi deşifre ettiği için.

        O.B.: Vildan Atasever-Nurgül Yeşilçay.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ