Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Buse Terim kendisine ve bebeğine hakaret ve küfür edenlere dava açıyor

        Buse Terim, Milli Takım'ın İspanya'ya 3-0 mağlup olmasından sonra kendisine ve karnındaki bebeğine yapılan çirkin hakaretlerden sonra dava açmaya karar verdi.

        A Milli Takımımız'ın EURO 2016'da İspanya'ya 3-0 mağlup olması, sosyal medyada günün olayı olmuştu. Karşılaşmanın ikinci yarısından itibaren Fatih Terim ve Arda Turan başta olmak üzere ay-yıldızlılar için çok sayıda tweet atıldı, yorum yapıldı. Ancak bazı kesimler eleştirinin dozunu çok fazla kaçırdı, kan donduran ifadeler kullanıldı. Eleştirilerin en ağırı ise Fatih Terim'in kızı, moda yazarı Buse Terim'e yapıldı. 2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile evlenen Terim'e insanlık dışı hakaretler yağdırıldı. Buse Terim'in karnındaki çocuğuna kadar varan insafsız hakaret ve kötü sözler sosyal medyada da büyük tepki çekti.

        Sabah'ın haberine göre; Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in 6 aylık hamile olan kızı Buse Terim, kendisine ve bebeğine hakaret ve küfür edenlere kayıtsız kalmadı. İspanya ile oynanan milli maçın ardından sosyal medyadan yapılan terbiyesizlikler üzerine harekete geçen Buse Terim, dava açma kararı aldı. Daha önce de sosyal medyadan hakaret eden bir kişiyi mahkemeye veren Buse Terim, pişman olduğunu söyleyen şahsın uzlaşma talebini reddetmişti.

        Volkan Bahçekapılı-Buse Terim çifti 2 yıldır evli.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ