Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Bülent Ersoy ve Muazzez abacı kuliste kavga etti sahnede düet yaptı

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Türk sanat müziğinin yaşayan efsaneleri önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde aynı sahneyi paylaştı. Konsere, Abacı ve Ersoy’un kuliste yaşadığı gerginlik damga vurdu. Ersoy’un bir türlü hazırlanamamasının neden olduğu öğrenilen gerginliğin ardından iki diva düet yaptı.

        Bostancı Gösteri Merkezi’nde Türk sanat müziğinin ünlü isimlerinin buluştuğu gecede sahne alan isimlerden Bülent Ersoy’un kıyafeti geceye damga vurdu. Kıyafet 10 bin adet tek tek yapraklardan bir araya gelen manolya çiçekleriyle hazırlandı.

        TÜRK sanat müziğinin yaşayan efsaneleri Muazzez Abacı, Bülent Ersoy, İnci Çayırlı, Mustafa Sağyaşar, Ayşe Taş, Neşe Can, Kutlu Payaslı, Ali Şenozan ve Zekai Tunca Bostancı Gösteri Merkezi’nde müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı. İki usta isim Muazzez Abacı ve Bülent Ersoy sahne öncesi gerginlik yaşarken, sahnede bu gerginliği unuttular. Gerginliğin konser saatinin gelmesine rağmen hazırlıklarını tamamlayamadığı öğrenilen Ersoy nedeniyle çıktığı öğrenildi. Ersoy giydiği sahne kıyafetiyle yine adından söz ettirirken, 10 bin adet, tek tek yapraklardan oluşan, manolya çiçekleriyle hazırlanmış elbisesi, Ertan Kayıtkent imzası taşıyor. Ersoy seyirciler arasında yer alan duayen organizatör Erkan Özerman’a “Onun sayesinde Fransa’da sahne alma şansı yakaladım. Huzurunuzda ona teşekkür ederim” dedi. 35 YIL SONRA SAHNEYE ÇIKTI 60’lı yıllarda Ankara Radyosu’nun en ünlü kadın sanatçılarından olan Neşe Can 35 yıl aradan sonra ilk kez gecede sahne aldı. Can, Ankara Radyosu’nda son konserini Erkan Özerman’ın eğlence programı Türk musikisi starları devrinde, Müzeyyen Senar, Safiye Ayla, Hamiyet Yüceses ve Zehra Bilir gibi efsane sanatçılar yıllarca sahnelerin en önemli assolistleri olmuşlardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ