Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Neriman Erman'dan Ayşe Özyılmazel'e yanıt

        Eski eşi Ali Taran hakkında yaptığı açıklamadan sonra tepki çeken Ayşe Özyılmazel'i eleştiren bir isim de arkadaşı İzzet Çapa olmuştu. Bu yazı ikili arasında polemik başlattı....

        'ÖNÜMÜZDEKİ ÜÇ AY BİRŞEY YAPMA'

        Çapa dünkü köşe yazısında, “Özünün ne kadar iyi olduğunu bilirim ama kusura bakma dost acı söyler. Millet, seni taşa tuttukları bu evliliği de, Selma Hanım’ın vefatını da daha yeni unutmuşken ne diye uyuyan yılanın kuyruğuna basma gereği duydun hiç anlamadım! Eğer önümüzdeki üç ay içinde albüm, kitap, single, jingle mıngıl ya da her ne haltsa çıkartmayı sakın aklının ucundan bile geçirme! Yoksa zamanında hakkında fikir yürütenler haklı çıkacak ve senin için ‘Reklamcıyı reklamı için kullandı’ denilecek. Bak bu laflarımın altını da iyi çiz! Eğer böyle bir şey olursa bil ki ilk ben senin adının üzerini çizerim.”

        "BENİM KAFAM BU OYUNLARA ÇALIŞMAZ"

        Ayşe Özyılmazel de bugünkü köşesinden başta İzzet Çapa olmak üzere kendisine yöneltilen bütün eleştirilere cevap verdi. Özyılmazel , “Yahu kardeşim benim işim ne? Benim hayattaki tutkum ne? Benim yapmayı bildiğim şey ne? Ben bir yazarım, ben bir şarkı yazarıyım. Tabii ki kitabım, şarkım, yazım çıkacak. Sana iki-üç ay mekan açma, dükkanları kapat, röportaj yapma denebilir mi? Ha tabii benim kafam, bu âlemin Maksim oyunlarına çalışmaz. Eğer şu hayatta kaybettiğim farz edilen tek nokta varsa, o da budur zaten.

        Kalp ne ki!”

        "SANA AYRILAN SÜRENİN SONUNA GELDİK"

        Çapa, kendisine verilen cevabı Instagram hesabından şu sözlerle paylaştı, “Vurur yüze ifadesi Ayşe Özyılmazel cevap vermiş bir tanesi:) Bu arada o dediğin Maksim değil, Bizans oyunudur. Keşke seni bar kapısında gazetecilere ayaküstü açıklama yaparken göreceğimize, o muhteşem Maksim sahnesinde izleyebilseydik! Ayşe git başımdan, sana ayrılan sürenin sonuna geldik...”

        Ali Taran’ın eski eşi Selma Ann Desmond’un da kız kardeşi Neriman Erman, Ayşe Özyılmazel ile ilgili şoke eden açıklamalar yapmıştı.

        'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Neriman Erman, ' Kadınları üzen hiçbir erkek mutlu olmasın' diyen Ayşe Özyılmazel'e yanıt verdi.

        Erman, 'Bu konu o kadar üst üste konuşuluyor ki; ne diyeceğimi şaşırıyorum. Ayşe Hanım'ın videosunu izlediğimde çok kötü hissettim. Bu arada Ali Bey'le ilgili yaptığım kötü yorumlara çok kızanlar oluyor. Fakat ben diyorum ki; elmayla armudu ayırmak gerekiyor. Bir atı zorla suya götürebilirsiniz ama ona zorla su içeremezsiniz. Hiç kimse kimseye bir şeyi zorla yaptırmadı. Yani Ali, Ayşe'yi evliliğe zorlamadı. Ayşe Hanım konuşmalarıyla bana bunu hissettirdi, farklı değer yargıları farklı beklentileri var. Üzüldüğü şey bile kendine. 4 yıl sonra insanın aklı başına gelmez mi? Demez mi ki ben bir kadına ne yaptım?' şeklinde konuştu.

        'BU OLAYDA AYŞE HANIM'IN PAYI VAR'

        Ablasının zor günler yaşadığını belirten Erman, şunları söyledi: 'Selma herkesi etrafından uzaklaştırdı bütün bunu yalnız yaşadı. Bu süreci kendi başına atlatmaya çalıştı ama atlatamadı. Beklenen tepkiler vardır; Selma ortalığı yaksın yıksın ama o tam aksini yapıp görmezden geldi. Keşke paylaşmış olsaydı ve rahatlasaydı. Hiç kötü bir laf etmedi. Sadece Ayşe'ye 'Ayşe sen hasta olma' dedi. Ayşe Hanım bu açıklamayı yapmasa bu konu konuşulmayacaktı. Biz böyle konuların peşinde değiliz. Ayşe Hanım bana göre bu hikâyede hasta bir kadının hasta kocasına sanki bir avı zayıf düşer de zamanını bekler gibi..."

        O DÜĞÜNDE BULUNAN KADINLAR...

        Ablamların oturduğu apartmanın en üst katında Semiramis Hanım oturuyor. Düğünün olduğu yer Semiramis Hanım'ın. O düğünde bulunan bütün kadınlar kendine çok soru sorması gerekir. 3 sene boyunca Ali Bey ablama baktı. İsterdim ki Ali Bey sonuna kadar elini tutsun. İlaç konusuna da çok üzülüyorum ben. Ali Bey hiçbir zaman kazandığı parasını ne eşinden oğlundan sakınmadı. Ama Ali Bey'in sanmıyorum ki; hiçbir şeyini sakınmadığı Selma'dan ilaç parasını esirgesin.Bu olayda Ayşe Hanım'ın payı olduğunu düşünüyorum. Tam aksi bir durum olsa ablam Ayşe'nin yerinde olsaydı asla böyle bir şey yapmazdı.

        ABLAM AYŞE HANIM'A BEDDUA ETMEDİ

        "Türkiye'de kadın olmak zor derken bir başka kadına o zorluğu yaşattığı Ayşe Hanım. Ablam asla Ayşe Hanım'a beddua etmedi, o inançlı bir insandı..."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ