Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor The Walking Dead 6.sezon 8.bölüm izle(fragman)

        Tüm dünyada geniş bir izleyici kitlesine sahip olan The Walking Dead 6.sezon 8.bölüm ile ekranlara geldi. Amerika'da pazar geceleri izleyici karşısına çıkmasının bir gün sonrası, Türkçe çeviri ile Türkiye'de yayınlanan The Walking Dead dizisinin fragmanı izlemek ve bölüm detaylarını öğrenmek için işte detaylar..

        Dizinin bir önceki haftası olan 7.bölümünde Glenn'in zombilerden kaçış mücadelesine tanık olduk. Önceki bölümlerde Glenn ve Nicholas'ın zombilerden kaçışı esnasında çıkmaz bir sokağa girmesi, zombiler tarafından sıkıştırılması konu olmuştu. Dizinin son sahnesinde çöp konteynırının üzerinde sıkışan ikiliden Glenn çözüm ararken Nicholas beklenmedik bir şekilde intihar etmiş, düşerken Glenn'i de aşağı çekerek zombilere yem olmuştu. Herkes tarafından öldü olarak nitelendirilen Glenn'in zombi saldırılarından nasıl kurtulduğu geçen bölümde ekrana geldi. Çöp Konteynırının altına gizlenen Glenn, gün ağardığında zombilerin uzaklaşmasını fırsat bilerek gizlendiği yerden çıkar ve su aramaya başlar. Su ararken birden yukarıdan üzerine su şişesi düşer. Şişeyi atan Alexandria'da yaşayan Enid'dir. Sürekli Alexandria'dan kaçması ile tanınan Enid, Glenn'in zombi saldırısına uğradığı yerin yakınında bir evde yaşamaktadır. Glenn, Enid'in yanına, yukarı çıkmak ister fakat Enid çoktan kaçmıştır. Enid'in peşine düşen Glenn, onu bir pastanenin içerisinde yakalar. Fakat asi kız Enid, Glenn ile beraber Alexandria'ya dönmek istememektedir. Glenn, zor da olsa ikna ettiği Enid ile birlikte yola düşmüştür.

        Alexandria'da ise Rick duvarı güçlendirmek için çalışmaktadır. Duvarın bir bölümünün zayıfladığını fark eden Rick, arkasına destek yerleştirmeyi sürdürmektedir. Fakat birşeyi hesaba katmamıştır. Duvarın yanında yıkık dökük bir halde bulunan bina gün geçtikçe çürüyerek dökülmeye başlamış ve Alexandria ahalisi bunu fark edememiştir. Ve dizinin son sahnesinde Rick'in büyük emeklerle desteklediği duvar, bina enkazının altında kalmıştır.

        THE WALKİNG DEAD 6.SEZON 8.BÖLÜM FRAGMANI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ