Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kara Sevda 15.bölüm 2.fragmanı izle - Cinayetin şifresi çözülüyor!

        Kara Sevda'nın 15.bölümünde; Kendisini belki de ortada var olmayan bir cinayete inandıran Nihan, Kemal'in böyle bir cinayetin olamayacağı sözleri üzerine birden bire irkilir. Nihan, bu vesileyle yıllar önce işlenmiş bir cinayetin peşine düşmüştür. Kemal'in deyimiyle cesedin olmadığı yerde katil de yoktur. Cinayetin temeline inerek bir yerden başlamak zorunda olan ikili öncelikle Karen'in yerini öğrenip bulmak zorundadır. Karen'i bulabilmek ise ayrı bir keşmekeştir. Kara Sevda 15.bölüm 2. fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz

        ZEYNEP AŞK ACISI ÇEKİYOR

        Emir'in tuzağına düşen Zeynep, aşk acısı çeker haldedir. Artık tek istediği kendisiyle büyük oyunlar oynayan Emir'den bir şekilde intikam almaktır. Ne yapması gerektiği konusunda herhangi bir fikri olmayan Zeynep savunmasız bir şekilde Asu'nun desteğini almaya gider. Zeynep'in başına ne geldiğini bilmeyen Asu ise, ona farkında olmadan şahit olduğu bir olayla birlikte Zeynep'i büyük bir yanlışın eşiğinden döndürür.

        Planlarının ne durumda işlediğini merak eden Emir, olayın ardından yaşanacak yankıları duymak için sabırsızlıkla beklemektedir. Olayın gelişmesini beklerken de Tarık'a büyük bir sorumluluk yükler.

        GALİP, LEYLA'NIN PEŞİNİ BIRAKMAZ

        Vildan'ın bir kız kardeşi olduğundan habersiz olan Galip, durumu öğrenince kız kardeşi Leyla'ya kendini göstermek için harekete geçer. Galip'in böyle bir atılımda bulunması Vildan ile arasında bir gerilime neden olacaktır.

        Zeynep'in intikam isteği ne yaparsa yapsın bastırılamaz. Emir'e ne yapacağını planladığında ise hiç zaman kaybetmeden işe koyulur.

        Karen'e dair bazı ipuçları elde eden Kemal ve Nihan yola koyulur. Önceleri Karen'e ulaşamayacakları endişesi içerisindeki Nihan ve Kemal, artık işi oyuna dökmüştür. Karen'i önce kim bulursa o kazanacaktır. Tüm bu gelişmeler Kara Sevda 15.bölüm fragmanında..

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ