Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Işın Karaca'nın oğlu Erda Kıvanç ameliyat oldu

        Ünlü şarkıcı Işın Karaca'nın 22 yaşındaki oğlu Erda Kıvanç ameliyat oldu. Usta sanatçı Işın Karaca Instagram hesabından;

        "Şer de bile hayır vardır.. Dün başlayan mide ağırısı dün gece oğlum Erda'nın ciddi bir bağırsak ameliyatı olması ile sonuçlandı.. Allah'a çok şükür şuan durumumuz gayet iyi. İlk yürüyüşümüzü yaptık ve iyileşme yolundayız. Önce Allah'a sonra sizlere emaneti ilk göz ağırım.. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Profesör doktor Oktar Asoğlu ve muhteşem ekibi, ehliliğiniz, profesyonelce ve son derece insancıl yaklaşımız için çok teşekkür ederim... Hiç birimiz dermansız dert görmeyelim. Evlatlarımızın tırnağı taşa değmesin keza onlar bize allahtan emanet... Canım sevgilim tuğrul Odabaşı senin gücünle, desteğinle dün geceyi kolay atlatabildim.. Allah senden razı olsun. Arayan, soran, dualarını bizden esirgemeyen herkese sonsuz sevgi ve teşekkürlerimizi sunarız...." notunu paylaştı.

        Ünlü şarkıcının oğlu Erda Kıvanç da Instagram hesabından "Bütün bu güzel dualarınız için teşekkür ederim, gayet iyi durumdayım ve çıkarım burdan bir kaç güne " notuyla bu fotoğrafı paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ