Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Oyuncu Çağdaş Onur Öztürk attan düştü | Çağdaş Onur Öztürk kimdir?

        Kuzey Güney, Sakarya Fırat ve Kış Güneşi gibi dizilerde yer alan oyuncu Çağdaş Onur Öztürk yeni sezonda kadrosuna dahil olduğu dönem dizisi “Diriliş Ertuğrul”daki rolü için aldığı binicilik eğitimi sırasında attan düştü. Ünlü oyuncunun dün Şile yakınlarındaki bir binicilik tesisindeki çalışması sırasında atın mıcırlı alanda hızlanması sonucu düştüğü öğrenildi. Sert düşme sonrası Öztürk’ün elmacık kemiği, köprücük kemiği ve bileği kırıldı. Ümraniye Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi’ne kaldırılan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen oyuncu acılarını hissetmemesi için uyutuldu. Öztürk, eşinin verdiği imzalı izinle Maslak'ta özel bir hastaneye nakledilerek ameliyata alınacak.

        Neziha KARTAL/Yusuf DOĞAN / GAZETE HABERTÜRK

        HASTANEYÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

        Sanatçının sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapan hastanenin Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek şunları söyledi: "Çağdaş Onur Öztürk’e yapılan tıbbi değerlendirme sonucunda, elmacık kemiğinde, kol kemiğinde ve el bilek kemiğinde kırıklar saptanmıştır. Bugün öğleden sonra, kırıklar için Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı/Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Metin Uzun ve Estetik, Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Yazar tarafından operasyon planlanmaktadır. Ameliyat sonrası tedavisine kısa bir süre daha hastanemizde devam edilecektir. Sanatçımızın hayati bir riski bulunmamaktadır"

        ÇAĞDAŞ ONUR ÖZTÜRK KİMDİR?

        16 Ağustos 1979 tarihinde Sivas'ta dünyaya gelen Çağdaş Onur Öztürk, ilkokuldan liseye kadar tiyatro oyunlarında yer almıştır. Üniversite eğitimini Peyzaj Mimarlığı bölümünde Ege Üniversitesi'nde tamamlayan Öztürk, ilk ve ortaöğretim sıralarında kazandığı oyunculuk altyapısını, fakultesinin tiyatro kulübüne taşımıştır.

        Üniversiteyi ve askerliği bitirdikten sonra evine dönen ve kısa bir süre ilaç mümessilliğini üstlenmiş, ardından Anadolu Üniversitesi Devlet Koro Bölümü'ne girmiş ve mezun olmuştur. İlk televizyon deneyimine "Gazi" dizisinde atan oyuncu, Sakarya Fırat dizisiyle bu kariyerine devam etmiştir.

        2011 yılında Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel gibi oyuncuların rol aldığı "Kuzey Güney" dizisinde kötü adam rolünü oynamıştır.

        Filmleri ve Dizileri

        2014 - Tut Sözünü (Sinema Filmi)

        2014 - Aşktan Kaçılmaz (TV Dizisi)

        2014 - Kendime İyi Bak (TV Dizisi)

        2014 - Düşler ve Umutlar (TV Dizisi)

        2013 - Böyle Bitmesin (TV Dizisi)

        2011-2013 - Kuzey Güney ( TV Dizisi)

        2009-2012 - Sakarya Fırat (TV Dizisi)

        2008 - Doğruluk Ekseni (TV Dizisi)

        2008 - Gazi (TV Dizisi)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ