Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Oyuncu Çağdaş Onur Öztürk ameliyat oldu

        Binicilikçalışmaları sırasında attan düşerek yaralanan ve Maslak'taki hastanedetedavi altına alınan oyuncu Çağdaş Onur Öztürk ameliyat oldu. 6 saat süren ve başarılı geçen ameliyatın ardından Öztürk'ün, tedavisine kısa bir süre daha hastanede devam edileceği belirtildi

        Elmacık kemiği, kol kemiği ve el bilek kemiğinde kırıklar saptanan sanatçı, dün öğleden sonra kırıkları için ameliyata alındı. Ünlü oyuncunun 6 saat süren ameliyatını Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Yazar ile Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Metin Uzun gerçekleştirdi.

        Operasyon hakkında bilgi veren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Yazar; sol taraf yüz kemiklerinde (zigoma) kırıklar olan Öztürk'ün kırıkları yerine oturtulduktan sonra plak ve vida ile tespit yapıldığını söyledi.

        Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Dr. Metin Uzun ise "Oyuncunun omuz (Humerus) ve el bileğinde (Radius) kırıkları vardı. Kırıklar yerlerine oturtularak, plak vidalarla sabitlendi" dedi.

        AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ

        Ameliyatı gerçekleştiren uzmanlar, operasyonun başarılı geçtiğini ve hayati riski bulunmayan oyuncunun sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek, ameliyat sonrası tedavisine kısa bir süre daha hastanede devam edileceğini belirttiler.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ