Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Türkiye'nin Celine Dion'u Neslihan

        HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        https://twitter.com/MAGAZINHT

        Son yıllarda müzik sektörünü etkileyen kitlelerin başında üniversite gençliğinin geldiği biliniyor. Bu yüzden müzik şirketleri şu sıralar daha çok bu kitlenin desteklediği sanatçıları lanse etme telaşındalar.

        İşte son aylarda hızlı bir çıkışla piyasada adını duyuran bu gençlerin son örneği de Neslihan. Genç ve güzel sanatçı üniversite gençliğinin internette Hiç Sevmedim şarkısıyla kendisini keşfetmesinden hemen sonra söz ve müzikleri kendisine ait şarkılarla adeta bombardıman yaptı. Her şarkısı internette milyonlarca tıklanan Neslihan, bu anlamda zaten kendisinden emin olduğunu ve tek şarkılık internet kahramanı olmadığını da diğer şarkılarıyla ispat ettiğini söylüyor.

        Bilhassa canlı olarak gitarıyla sergilediği performans konusunda mütevazi olamayacağının altını çizen sanatçının , sempatik ve muzip tavırlarının yanı sıra sesi ve yorumu da ayrıca müzik otoritelerinin alkışlarını topluyor. Basın mensuplarının Türkiye’nin Celine Dion’u yakıştırmalarını da gururla karşılayan Neslihan en çok ses getiren şarkılarından olan Pollyanna ve Adı Oldu Yalnızlık'ı da konserlerinde ya da televizyon programlarında mutlaka seslendiriyor.

        Canlı yayında kendisine söylenen tek kelimeden yola çıkarak anında şarkı yazması ile de dikkatleri çeken sanatçının yakın zamanda bir televizyon programı da yapacağı söylenenler arasında.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ