Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Büyük usta Kayahan doğum gününde şarkılarla anıldı
        1

        Usta sanatçı Kayahan, doğum günü 29 Mart’ta, eşi İpek Açar’ın himayesinde birbirinden özel sanatçıların sahne aldığı ‘İyi ki Doğdun Kayahan’ konseriyle anıldı.

        2

        HT Magazin'in haberine göre, Mustafa Kemal Kültür Merkezi’ndeki konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İpek Açar, “Kayahan fiziken yanımızda değil ancak bugün, burada bizimle olduğuna inanıyorum. İyi ki doğmuş, iyi ki bu şarkıları bize miras bırakmış” dedi.

        3

        ‘BİZE YAKIŞAN BUDUR’

        Kayahan’ın vefatının ardından İpek Açar’la, merhum sanatçının ilk eşinden olan büyük kızı Beste Haravon’un arası miras paylaşımı nedeniyle bozulmuştu.

        4

        Davalık olan ve bir süre konuşmayan ikili, basın mensuplarının karşısına sarmaş dolaş çıkarak “Aramızda sorun yok, her şey yolunda. Bize ve Kayahan’a yakışan budur” dedi.

        5

        Açılışını İpek Açar’ın yaptığı konserde Fatih Erkoç, Zara, Mustafa Ceceli, Gökhan Türkmen, Yonca Lodi, Hakan Aysev, Burcu Güneş, Serkan Çağrı, İntizar, Suat Suna, İskender Paydaş ve Nilüfer sahne aldı.

        6

        Kayahan şarkılarını solo performanslar ya da düetler şeklinde seslendiren sanatçılardan Nilüfer, finali “Kayahan dünya var oldukça şarkılarıyla yaşayacak. Onu hiçbir zaman unutmayacağız” diyerek yaptı.