Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Şahane Damat son bölümünde neler yaşanacak? Şahane Damat 6. bölüm fragmanı! Şahane Damat oyuncuları

        Başrollerini Burcu Özberk, Ali Ersan Duru, Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Şahane Damat'ın bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümünde; Mehmet’in tüm ümitlerini kaybettiği anda gelen bu sürpriz nişan organizasyonu, Mehmet ile Melike’nin arasındaki buzların erimesine sebep olabilecek midir? İşte Şahane Damat 6. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        ŞAHANE DAMAT 6. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 6'ıncı randevusuna çıkacak olan Şahane Damat'ta olaylar şöyle gelişecek: Melike ilk kez tüm korkularını bir yana bırakıp Mehmet’i öptüğünde, Mehmet’in kendisini geri çekeceğini hayal dahi etmemiştir. Bu Melike için büyük bir yıkımdır, ancak onu asıl yaralayan Mehmet’in nişan yüzüğünü İlknur’a tekrar taktığını öğrenmesidir. Ve işte o anda Melike kararını verir; Mehmet’in gitgellerinden yorulmuştur, artık bu “oyun” sona ermelidir.

        Mehmet ise bir yanda verdiği “söz” bir yanda Melike’ye olan hisleri arasında tamamen sıkışmıştır. Bu sıkışıklık onun her zamankinden daha agresif bir tutum takınmasına yol açar ve piyango da günün sonunda Engin’e çıkacaktır.

        Gerek Cennet gerek de Tahsin, Melike’yi verdiği karardan vazgeçirmeye çalışırlar. Fakat, her şey üst üste gelmektedir ve Hayati ile Kazibe ertesi gün nişanı yapmak için çoktan sözleşmiştir bile kimselerin haberi olmadan. Mehmet’in tüm ümitlerini kaybettiği anda gelen bu sürpriz nişan organizasyonu, Mehmet ile Melike’nin arasındaki buzların erimesine sebep olabilecek midir? Acaba Mehmet yakaladığı bu son fırsatı nasıl değerlendirecektir? Peki, Melike tüm gerçekleri itiraf etme kararının arkasında durabilecek midir?

        ŞAHANE DAMAT 5. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Mehmet ve Melike’nin ettiği kavga herkes için taşları yerinden oynatmıştır. İlknur kendisinden beklenmeyecek kadar sert bir çıkış yapar ve yüzüğü Mehmet’in suratına fırlatır! Ertesi sabah, Mehmet sözünü tutamamış olmanın yıkımını yaşarken, öte tarafta ise Melike hala kızgındır. Mehmet nasıl olur da onu basit bir kız olmakla suçlamıştır?

        Melike, Mehmet’ten hesap sormaya gider, ancak yüzüğün atıldığını öğrenince fikirleri değişir. Mehmet’in hayatını daha fazla mahvetmemesi gerektiğine karar verir. Önce İlknur ile yüzleşir daha sonra ise “Şahane Damat” yalanını açıklamak için ailesinin yanına döner. Mehmet, Melike’yi durdurmayı başarabilecek midir?

        Kazibe sabah kalktığında Melike’yi evde bulamaz. Ayrıca Mehmet’e de ulaşılamamaktadır. Bunun üzerine Cennet ve Tahsin çılgın ikiliyi bulmak için yollara düşerler. Yol boyunca Cennet’in yaptıkları tabii ki Tahsin’i kanser etmeye yetecek türdendir. Ancak günün sonunda Tahsin’in takındığı bir tavır da Cennet’i inanılmaz etkileyecektir!

        Mehmet ve Melike ise kendilerine izin vermişlerdir. İçinde yalan olmayan, dertsiz tasasız yaşayacakları ve sadece ikisinin olacağı tek bir gün için, daha fazlası değil! Rüya gibi geçirdikleri romantizm dolu günün sonunda, Melike’nin ilk kez kendine hakim olamaması ve Mehmet’e meyletmesi ise Mehmet’in de bir an için kendini engelleyememesine sebep olacaktır. Peki, bu durum bu iki aşığı mutlu bir sona mı götürecektir?

        ŞAHANE DAMAT OYUNCULARI

        Burcu Özberk(Melike), Ali Ersan Duru(Mehmet), Diva Nükhet Duru(Peri), Erhan Yazıcıoğlu(Hayati), Aşk Doktoru Mesut Yılmaz(Tahsin), Hande Kaptan(Cennet), Anıl İlter(Engin), Leyla Göksun(İlknur), Dede Köksal Engür(Remzi), Selen Uçer(Kibar), Mert Carim(Tufan), Binnur Şerbetçioğlu(Kazibe)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ