Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Paramparça 92. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti

        Oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay'ın yer aldığı Paramparça, takipçileriyle 92. kez buluşuyor. Dizinin yeni bölümünde Ozan bir anda karşısına çıkan gizemli kişi ile samimiyet kuruyor. İşte Paramparça 92. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        PARAMPARÇA 92. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Hazal ile Damir’in samimi fotoğraflarını gören Cihan soluğu Hazal’ın yanında alır. Cihan’ın öfkesine anlam veremeyen Hazal, Damir ile olan ilişkisini inkar eder. Cihan, Hazal’ın ardından Damir’in kulübüne giderek Damir’i, ailesinden uzak durması konusunda uyarır.

        REKLAM

        Ozan bir anda karşısına çıkan gizemli kişi ile samimiyeti ilerletir. Ne kadar büyük bir tehlikenin içinde olduğunu fark etmeyen Ozan diğer taraftan da tıpkı Özkan ve Rahmi Bey gibi elmas kaçakçılarının ölüm listesindedir...

        Harun’u kaybetmenin acısıyla baş başa kalan Dilara’ya zor günlerinde en büyük destek yine Cihan’dan gelir. Öte yandan Rahmi Bey’in Dilara’yı zorda bırakacak bir planı vardır. Başı beladan kurtulmayan Asuman ise karşısında polisleri bulur.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Yaşanan çatışmada çok kişi vurulur. Harun’a ambulansta ilk müdahale yapılır. Bu sırada, Mithat’ın da polis olduğu da ortaya çıkmıştır. Başta Hazal olmak üzere herkes şoktadır. Harun’un durumunun ağır olduğunu öğrenen Dilara’ya en büyük desteği Cihan verir.

        Gelen ölüm haberi ile herkes kahrolur… Cihan, Damir’in bu işte parmağı olduğundan şüphelense de, elinde delil yoktur. Üstelik aynı çatışmada Damir’in de vurulmuş olması Cihan’ın kafasını karıştırır.

        Peşindeki adamları atlatamayınca yardım istemek için Damir’e giden Asuman gerçeklerle yüzleşir. Damir ise Hazal’a kendisiyle ilgili bazı bilgiler verir. Damir’in anlattıkları, Hazal’ın Damir’e daha da bağlanmasına yol açar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ