Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı 44. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti

        Burcu Biricik'in Hülya, Birkan Sokullu'nun Kerim ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın Bayram rolünü üstlendiği Hayat Şarkısı, 44. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin bu haftaki bölümünde neler yaşanacak? İşte Hayat Şarkısı 44. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

        HAYAT ŞARKISI 44. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Boşanma davasının ardından kameralara konuşmak istemeyen Hülya ile Kerim, zor zamanlar geçirir. Davanın şokunu atlatamayan ikili, yeni gelen haberle bir kez daha sarsılırlar!

        Cem’in mezarını açtırma kararı alan Cevher Ailesi, mezarın boş olduğu haberini alıyor; huzursuzluk hakim oluyor!

        REKLAM

        Hülya’ya kırmızı gülleri gönderen, Hüseyin’i vuran, Filiz’in ablası Nurgül’ü öldüren gizemli kişi Cem mi? Bıçaklanan Mahir, hayata tutunabilecek mi?

        Melek'in gördüğü sanrılar gerçek miydi? Cem, Cevher Ailesi’ne bir nefes uzaklıkta mıydı?

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hülya’nın peşini bırakmayan gizemli kişi, gizlice girdiği evinde büyük bir şok yaşatıyor! Vurulan Hüseyin, hastaneye yetiştiriliyor; Cevher Ailesi büyük bir tehlikesinin içine düşüyor! Gizemli kişinin kimliğini çözmek isteyen Mahir, ölümle burun buruna geliyor!

        Cem’in geri döndüğünü düşünen Melek, kaldırıldığı hastanede bununla bir kez daha yüzleşir. Cem’in geri dönebileceğini düşünen Mahir ile Hülya’nın tedirginliği giderek artar. Hülya’nın tehlikede olduğunu düşünen Bayram Cevher, herkesi Cevher Malikanesi’ne geri toplar. Kerim ile yeniden bir araya gelen Hülya, hiç beklemediği bir durumun içine düşer.

        Kerim ile Hülya, evliliklerini toparlayabilmek için başbaşa kalmaya çalışırlar. Bu süreçte boşanma kararını yeniden gözden geçirme, evliliklerini kurtarabilmek için adım atmak isterler. Hülya ile Kerim’in bu buluşmaları, hiç beklemedikleri bir karar almalarına sebep olur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ