Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Mahkum sezon finali yayınlandı! FOX TV Mahkum 24. bölüm sezon finali tek parça full izle!
        1

        Volkan Kocatürk'ün yönetmenliğini yaptığı, başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova gibi başarılı isimlerin yer aldığı Mahkum 24. sezon finali ile ekrana geldi. Diziyi kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyen kişiler Mahkum 24. bölüm sezon finali kesintisiz izleme sayfasını araştırıyor. İşte, Mahkum sezon finali tek parça izleme linki...

        2

        MAHKUM 24. SEZON FİNALİ İZLE!

        Mahkum 24. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler aşağıdaki linki linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak izleyebilirsiniz.

        https://www.fox.com.tr/Mahkum/bolumler

        3

        MAHKUM 24. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ

        Bu oyununun sonuda kim galip çıkacaktır? Akıl mı? Delilik mi?

        Herkesin gözleri önünde gerçeği itiraf eden Barış, zihninin içinde yaşayan Savaş’ın yönlendirmesiyle hastalığını ispatlama yoluna gidecektir. İşlediği tüm cinayetleri Savaş’ın talimatlarıyla yaptığı yalanını söyleyip, mahkemenin kararını doğrudan etkilemeye çalışır.

        Barış’ın bu itirafına hazırlıksız yakalanan Fırat, mahkemedeki yalanların önüne geçmek için karşı tezlerini hazırlar. Mahkemeden heyet raporuna giden yolda Barış’ın atacağı tüm adımların farkındadır. Ya hapishane ya hastane. Fırat, Barış’ın sonsuza kadar dört duvar arasında kalabilmesi için her yolu denemeye başlar.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ