Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Turgut Özal Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Araştırma Koordinatörlükleri tarafından "Bilimsel Araştırmalarda Yapay Zeka Kullanımı" başlıklı çevrimiçi etkinlik düzenlendi.
        Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyoistatistik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Feyza İnceoğlu tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, yapay zeka teknolojilerinin bilimsel araştırma süreçlerindeki rolü, veri analizi ve modelleme aşamalarında sunduğu imkanlar, literatür tarama ve akademik yazım süreçlerine katkıları ile etik ve akademik sorumluluk boyutları hakkında kapsamlı bilgi ve değerlendirmeler paylaşıldı.
        70’den fazla katılımcının yer aldığı etkinlik, katılımcıların yönelttiği sorucevap bölümüyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler