Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Maslak’a alternatif geldi | Son dakika haberleri

        HT İSTANBUL

        Şehrin hemen yanında, Göktürk ve Kemerburgaz’da, orman ve Sadabat Deresi esintisinde yeni yaşam alanları oluşturuluyor. Hastal’dan 3. köprü çevreyoluna ve 3. havaalanına otoban yapılıyor.

        3 yıl içerisinde bölge, İstanbul’un en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonu haline geliyor. Bu bölgedeki en büyük ve en kapsamlı karma proje Vadi İstanbul adıyla, Artaş İnşaat – Süleyman Çetinsaya, Aydınlı Grup – Ömer Faruk Kavurmacı, Keleşoğlu İnşaat – Mustafa Keleş ortak girişimi olarak projelendirildi ve yakında lansmana çıkacak.

        Bu projenin üç büyük ortağı İstanbul’a yakışan, İstanbul’un yaşam tarzını; su, peyzaj, orman ve inanılmaz rahat ulaşım imkânıyla İstanbullulara armağan etmek için bu lokasyona yatırım yapıyor. Bölgede projeleri bulunan diğer firmalardan öne çıkanlar ise; Mesa, Nurol, Eroğlu ve Timur Holding.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ