Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef hangi takım kazandı? 9 Aralık MasterChef kim kaptan oldu?

        MasterChef dün hangi takım kazandı? 9 Aralık MasterChef'de kaptan kim oldu? sorularıyarışmanın izleyicileri tarafından merakla araştırılıyor.. MasterChef'de bu akşam yarışmacılar kaptanlık oyunu için yarıştı. Yarışmada sessizliğiyle bilinen Cemre, "Yetti, artık kimseyi tanımayacağım" diyerek herkesi şaşkına çeviren bir tepki gösterdi. MasterChef 64. yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte, 9 Aralık MasterChef Türkiye son bölümünde yaşananlar...

        MASTERCHEF 64. BÖLÜM FRAGMANI

        MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterClass eğitimi için yarışan iki takım jüri üyelerinin verdiği ekmek içi kış çorbası, beef stroganoff, belle helene adlı üç çeşit yemeği çıkarmak için kıyasıya mücadele etti.Yemeklerin hazırlanmasının ardın jüri üyeleri yeni bir karar alarak yarışmacılara iki yeni yemek menüsü daha verdi. Toplamda 5 çeşit yapılan yemeğin ardından kazanan takım Ekin'in kaptanlık yaptığı Kırmızı takım oldu.

        REKLAM

        MASTERCHEF KİM KAPTAN OLDU?

        MasterChef Türkiye kaptanlık oyununda 6 yarışmacı Yağlama yapmak için hünerlerini sergiledi. Kaptanlığı kazanan isim ise Güzide oldu. Güzide rakip takımın kaptanı olarak ise Ekin'i seçti.

        İşte MasterChef takımları;

        MAVİ takım kaptanı Güzide: Alican, Rıfat

        KIRMIZI takım kaptanı Ekin: Cemre, Batuhan

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ