Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef eleme adayı kim oldu? 3 Aralık 2019 MasterChef eleme sisteminde yenilik

        MasterChef eleme adayı kim oldu? sorusu yarışmanın izleyicileri tarafından soruluyor. Son 7 yarışmacının kaldığı MasterChef'te adım adım finale yaklaşılıyor. Finale giden yarışmada da yeni kurallar geliyor. O kurallardan birisi de eleme sistemine geldi. Bu akşam sadece 1 tane eleme adayı belirlendi. Toplamda ise 3 eleme adayı belirlenecek ve eleme oyunu bu 3 yarışmacı arasında oynanacak. MasterChef eleme detayları ve son bölümde yaşananlar haberimizde.

        MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te bu akşamki dokunulmazlık oyununda Mavi ve Kırmızı takım 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için Üsküdar'da tüm vatandaşlara hizmet veren rehabilite merkezinde 11 engelli bireye yemek yaptı. Ancak oylamada beklenmeyen bir şey yaşandı. Tadımlara bakan misafirlerden birisi her iki takıma da oy kullandığı için oylar eşit çıktı. Bu durumda şefler herkesin eleme adayını belirleyecek oyuna katılmasına karar verdi.

        REKLAM

        MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

        MasterChef'te bu akşam tüm yarışmacıların girdiği eleme adayı belirleme oyununda Danillo Şef'in kış tüneli yemeği yapıldı. Yine yarışamcıların kıyasıya mücadelesine sahne olan yemeği en iyi Batuhan yaptı. Ardından da Cemre, Ekin, Güzide ve Alican potaya girme tehlikesini atlattı. Geriye yemekte malzemesi eksik olan Yasin ve Rıfat kaldı. Ve şefler ilk eleme adayını YASİN olarak açıkladı.

        MATERCHEF ELEME SİSTEMİ DEĞİŞTİ

        MasterChef'te eleme sistemi bu haftadan itibaren değişti. Artık eleme konseyi yapılmayacak yani oylama olmayacak. Her gün bir takım oyunu oynanacak. Daha sonra kaybeden takım bireysel olarak bir oyun daha oynayacak. En kötü tabağı çıkaran yarışmacı eleme potasına girecek. Bu şekilde haftada 3 defa oynanacak oyunların sonunda belirlenecek 3 eleme adayı eleme oyunu oynayacak.

        MASTERCHEF TAKIMLARI

        Pazartesi günü kaptanlık için çöp şiş yapıldı. En iyi tabağı çıkaran Alican Mavi takım kaptanı oldu. Alican Kırmızı takımın kaptanlığına Cemre'yi seçti.

        Mavi Takım: Alican (kaptan), Güzide, Rıfat, Ekin

        Kırmızı Takım: Cemre (kaptan), Yasin, Batuhan

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ