Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef kim veda etti? 1 Ekim MasterChef Türkiye elenen isim belli oldu!

        MasterChef 1 Ekim 2019 Salı akşamı yayınlanan bölümünde heyecan oldukça yüksekti. Önce dokunulmazlığıkazanan takım belirlendi. Ardından dokunulmazlığı kaybeden takım kendi için bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Son olarak belirlenen4 eleme adayları, yani Eda, Batuhan, Bahri ve Alican MasterChef'te kalabilmek için en lezzetli ve doğru tabağı çıkarmak için çalıştı. PekiMasterChef kim veda etti? İşte 1 Ekim MasterChef Türkiye'de elenen isim...

        MASTERCHEF KİMVEDA ETTİ?

        REKLAM

        MasterChef Türkiye'de eleme yemeği, Mehmet Şef'in Terkib-i Çeşidiye ve Safranlı pilav yemeği vardı. Eda, Batuhan, Bahri ve Alican Mehmet Şef'in hazırladığı tabağa en yakın tabağı çıkarmaya çalıştılar. Elenen ise BAHRİ oldu.

        MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef Türkiye'de kaptanlık oyununu Murat ve Faruk Batuhan kazandı. Murat ve F. Batuhan takımlarında olmasını istedikleri yarışmacıları şöyle sıraladı.

        Mavi takım kaptanı Murat: Suna, Cemre, Batuhan, Yasin, Mustafa, Bahri

        Kırmızı takım kaptanı Faruk Batuhan: Ekin, Güzide, Açelya, Rıfat, Alican, Eda

        MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'in dokunulmazlık oyununda ünlülere yemek yapıldı. MasterChef Türkiye'nin bu haftaki ödül oyununda Mehmet Şef'in hazırladığı yemek oldu. Yapılan yemeklerin ardından jüri üyesinin yaptığı puanlamaların ardından kazanan takım Kırmızı oldu.

        MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

        MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kaybedip eleme heyecanı yaşayacak olan Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık için bir kez daha mücadele etti. Somer Şef'in hazırladığı tabağa en yakın tabak çıkaran isim ise Cemre oldu ve bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Cemre'de elemeye gidecek isim olarak Batuhan'ının adını verdi.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ