Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef kim elendi, kim gitti? 4 Aralık 2022 Pazar dün akşam MasterChef Türkiye'de elenen isim kim oldu?
        1

        MasterChef Türkiye'de kırmızı ve mavi takım hafta boyunca kıyasıya rekabet ettiler. Dokunulmazlık oyunlarının sona ermesiyle eleme adayları da kesinleşti. Jüri üyelerince değerlendirilen tabaklardan en başarısız yemeği çıkaran isim hayallerine veda etti. İşte 4 Aralık 2022 Pazar günü MasterChef Türkiye'de yaşananlar haberimizde...

        2

        MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

        MasterChef Türkiye'de hafta boyunca oynanan oyunların ardından eleme adayları netlik kazandı. Buna göre; Burak Kaya, Gamze, Tolga ve Büşra eleme oyununda karşı karşıya geldi.

        3

        MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

        MasterChef Türkiye yarışmasında 4 Aralık Pazar günü yayınlanan bölümde hayallerine veda ederek elenen isim belli oldu. Potada Gamze, Burak Kaya, Büşra ve Tolga yer aldı. Şeflerden 34 puan alan Burak Kaya potadan ilk çıkan isim oldu. Büşra şeflerden 29 puan alarak eleme potasından kurtularak ilk 8'e yükseldi. Tolga 28 puan alırken Gamze ise 25 puan aldı. MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Gamze oldu.

        4

        MASTERCHEF'TE TAKIMLAR NASIL OLDU?

        MasterChef'te yeni takımlar belli oldu. Haftanın takımları şu şekilde oldu:

        Mavi Takım

        Ayaz (Takım Kaptanı)

        Metin

        Görkem

        Yağız

        Burak Kaya

        5

        Kırmızı Takım

        Gamze (Takım Kaptanı)

        Kıvanç

        Büşra

        Tolga

        6

        BU HAFTA MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM, HANGİ TAKIM KAZANDI?

        MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde mavi ve kırmızı takım eski yarışmacılar ile ödül oyunu için kıyasıya bir mücadeleye girişti. jüri üyeleri yarışmacılardan, ayva ve zencefilden yemek yapmalarını istedi. En iyi tabağı çıkararak ödül oyununu kazanan yarışmacılar Tolga ve Sergen oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ