Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef kim kazandı? 30 Ağustos 2022 MasterChef hangi takım kazandı, eleme adayları kim oldu ve dokunulmazlığı hangi yarışmacı kazandı?
        1

        MasterChef'te takım oyunu heyecanı nefesleri kesmeye devam ediyor. Takımların belli olmasının ardından, mavi kırmızı takımlar arasında rekabet kızışıyor. Dokunulmazlık ve eleme adaylarının belli olduğu yarışmada, hangi takımın kazandığı araştırılmaya başladı. Peki MasterChef kim kazandı? 30 Ağustos 2022 MasterChef hangi takım kazandı, eleme adayları kim oldu? İşte MasterChef yaşanan son gelişmeler...

        2

        MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te takım oyunu heyecanı yaşandı. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar ilk kez karşılaştı. Yarışmacılardan 7 bölgeden 7 yemek yapması istendi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda Kırmızı takım 7 yemeği de başarılı yaparak mavi takımı 7-0 mağlup etti.

        3

        MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

        Takım oyununu kaybeden maviler kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan yarışmacı Görkem dokunulmazlığın sahibi oldu. Dokunulmazlığı alan Görkem 1. eleme adayı olarak Onur'u seçti. 2. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda Burak oldu.