Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef ödül oyunu kim kazandı, kaptan kim oldu? 8 Eylül MasterChef Türkiye son bölümde yaşananla

        MasterChef ödül oyununu kim kazandı? Sorusu MasterChef Türkiye izleicisi tarafından merak konusu oldu. 14 yarışmacı öncelikle takım kaptanlığı 3 farklı yumurta pişirerek kıyasıya yarıştı. Yarışmacı Yasin ise kaptanlık oyununda diskalifiye oldu. Jürinin değerlendirmeleri ise Kırmızı ve Mavi takımlarının kaptanı belli oldu.

        YASİN DİSKALİFİYE OLDU!

        Kaptanlık oyununda yarışmacı Yasin Obuz, istenen menü için kendilerine verilen sürenin bitimiyle elini masadan çekmesi gerekirken, bu kuralı ihlal etti ve Mehmet Şef tarafından kaptanlık oyunundan diskalifiye edildi.

        MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef Türkiye'de kaptanlık oyununu Rıfat ve Orhan kazandı. Rıfat ve Orhan takımlarında olmasını istedikleri yarışmacıları şöyle sıraladı.

        REKLAM

        Mavi takım Rıfat: Faruk Batuhan, Açelya, Suna, Murat, Cemre, Güzide

        Kırmızı takım Orhan: Batuhan, Eda, Ekin, Yasin, Nalan, Mustafa

        MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef Türkiye'nin bu haftaki ödül oyununda kazanan takım Danilo Zanna ile Masterclas eğitimi alacak. Yapılan yemeklerin ardından jüri üyesinin yaptığı puanlamaların ardından kazanan takım Rıfat'ın kaptanlık yaptığı Mavi takım oldu.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ