Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef ödül oyununu kim kazandı? Yeni takımlar kuruldu - 4 Kasım MasterChef Türkiye son bölüm

        MasterChef ödül oyununu kim kazandı? sorusu yarışmanın izleyicileri tarafından soruluyor. MasterChef'te yarışmacılar arasındaki gerilim zirve yapmış durumda. Özellikle takımlar belirlenirken, yarışmacılar arasındaki gerilim zirve yaptı. Yarışmacıların sayısı eşit olmadığı için Mavi takım 6 kişi, Kırmızı takım 5 yarışmacıdan oluştu. İşte MasterChef son bölümde yaşananlar...

        MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef kaptanlık oyununda çiğ köfte yapıldı. Suna, Yasin, Alican, Mustafa ve Cemre en iyi çiğ köfteyi yapan yarışmacılar oldu. Kaptanlığı kazanan yarışmacı ise Cemre oldu. Cemre 3. kez mavi takım kaptanlığı alarak en çok kaptanlık alan yarışmacı oldu. Cemre, Şanlıurfalı bir anne ve anneannenin evde sürekli çiğ köfteyapmasının avantajını kullandığını söyledi.

        MASTERCHEF TAKIMLARI BELLİ OLDU

        MasterChef'te bu akşam mavi takım kaptanlığını alan Cemre, rakibi kırmızı takım kaptanlığına "kendi takımımda görmek istemediğim kişiyi kaptan yapacağım" diyerek Eda'yı seçti.

        Mavi takım: Cemre (kaptan), Suna, Alican, Yasin, Kıvanç, Mustafa

        REKLAM

        Kırmızı takım: Eda (kaptan), Güzide, Batuhan, Rıfat, Ekin

        Takımlar belirlenirken, Cemre'nin seçimleri tüm yarışmacılar arasında tartışmaya neden oldu. Kıvanç ile Suna arasındaki gerilim, Rıfat'ın Cemre'nin kendisini seçmemesine alınması, ve 4'lü koalisyon iddiaları gerilime neden oldu.

        MASTERCLASSÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

        MasterClass ödülü için Lübnan mutfağından humus, babagannuş, tabbule, şiş tavuk, şiş köfte, sarımsaklı toum, kibbe (içli köfte), taş kadayıf yemekleri yapıldı. Humusu kırmızı takım kazandı. Babagannuşu mavi takım kazandı. Tabbuleyi mavi takım kazandı. Kibbeyi mavi takım kazandı. Şiş köfteyi kırmızı takım kazandı. Taş kadayıfı kırmızı takım kazandı. Şiş tavuğun ve yarışmanın kazananı mavi takım oldu. Mavi takım MasterClass ödülünü aldı.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ