Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef'te 5. önlüğün sahibi belli oldu! 5 Ağustos MasterChef kim kazandı ve ana kadroya seçilen 5. yarışmacı kim oldu?
        1

        MasterChef Türkiye'de ana kadro şekillemeye başladı. Bilindiği gibi MasterChef'de ana kadrosuna katılan son isim Çağatay olurken, beşinci isim bu akşam belli oldu. Ana kadro için son iki önlük kalırken, bu önlüklerin sahibi kim olacak merak konusu oldu. Peki MasterChef'te son iki önlük kimin olacak? 5 Ağustos 2022 MasterChef kim kazandı, birinci olan yarışmacı belli oldu mu?

        2

        MASTERCHEF'TE KADROYA GİREN BEŞİNCİ İSİM KİM OLDU?

        Yarışmacılar bugün Gaziantep'in coğrafi işaretli yemeklerinden altı ezmeli kebap yaptılar. En güzel altı ezmeli kebabı yapmaya çalışan yarışmacılar mangal başında kıyasıya bir mücadeleye girişti. 5 Ağustos Masterchef'te ilk etapta en iyi kebabı yapan isimler; Seyfullah, Mustafa, Melih, Atike, Başar ve Şeyma oldu.

        İkinci etaba kalan 6 yarışmacı dondurma ile tabaklar hazırlamaya çalıştılar. Mustafa tabağını yetiştiremediği için direkt balkona çıkan isim oldu. Mustafa'dan sonra Başar, Melih ve Seyfullah sırayla balkona geçen isimler oldu. Ana kadroya kalma yarışı Atike ve Şeyma arasında geçti

        3

        MasterChef'te ana kadroya giren beşinci isim Şeyma oldu.