Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Masumlar Apartmanı dizisi son bölüm tek parça izle! 12 Nisan 2022 TRT 1 Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölüm kesintisiz full izle
        1

        Masumlar Apartmanı son bölüm 12 Nisan Pazartesi akşamı ekrana geldi. Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Tansel Öngel'in başrolü paylaştığı Masumlar Apartmanı 66. yeni bölümü TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluştu. İşte, Masumlar Apartmanı son bölüm izleme linki…

        2

        MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLE!

        Diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler aşağıdaki linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak izleyebilirler.

        https://www.trt1.com.tr/diziler/masumlar-apartmani

        3

        MASUMLAR APARTMANI 66.BÖLÜM ÖZETİ

        Ceylan, kazanın ardından hastaneye kaldırılır. Han, endişe içinde doktorun vereceği haberi beklerken bir yandan da suçluluk duygusuyla boğuşur. Üstelik, kazanın sonuçları sadece onlar için değil, başkaları için de ağırdır.

        4

        Han’ın yine çöplüğe sığınmaktan başka çaresi kalmaz. Burada yaşadığı bir karşılaşma ise hayatında yepyeni bir sayfa açacaktır. Gülben, hem Han hem de Safiye için endişelenirken, babasının yaptığı bir şey onu derinden etkiler.

        5

        Memduh’un biyopsi sonucu hazırdır ancak Ege’yle birlikte hastaneye giderlerken, sonucu öğrenmeyi bir gün daha ertelemek ister. Onun yerine, torunuyla birlikte bir hayalini gerçekleştirecektir.

        6

        Safiye, doktor hanımın ziyaretinden sonra belki de herkes için dönüm noktası olacak bir karar verir. Gidip o kişiyle vedalaşacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ